Jump to content

Vliegerfestival Scheveningen

    

Community Calendar
freggel1

Event details

Heeft u ooit zo’n spektakel gezien? Ruim honderd uitbundig gekleurdere vliegers in de lucht. De vliegers tijdens het vliegerfestival zijn groot, groter grootst! U ziet de grootste vliegers ter wereld.

 

 

Een waar spektakel

 

In september vindt het vliegerfeest in Scheveningen plaats. Ruim 100 deelnemers uit de hele wereld komen hun vliegers in alle vormen en groottes loslaten in de wind. U ziet diverse demonstraties op het strand. Zo is er een demonstratie sportvliegeren of vliegeren op muziek. Wilt u meedoen en het vliegeren onder de knie krijgen? Er zijn vliegers aan de boulevard te koop en u kunt een workshop stuntvliegeren volgen.

 

De hele dag

 

Afhankelijk van de wind zullen gedurende de hele dag vliegers te zien zijn op het strand van Scheveningen. Op zaterdagavond is er een nachtshow vliegeren met duizenden lichtjes in de lucht! Een adembenemend schouwspel.

Sign in to follow this  

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.