Registratieovereenkomst

Door het gebruik van dit forum, ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, onjuiste, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel georiƫnteerde, bedreigende, privacyschendende, materiaal voor volwassenen of andere wettelijk verboden materiaal of berichten plaatst. Ook ga je ermee akkoord dat je geen door auteursrechten beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten. Spam, grote aantallen berichten, reclame, kettingbrieven, piramideverkoop en petities zijn ook verboden op dit forum.

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is voor de beheerders van dit forum om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren. Onthoud dat we niet actief de geplaatste berichten monitoren, en zodoende niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten drukken de mening van het lid dat ze heeft geplaatst uit, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden, hun vervangers, of de eigenaar van het forum. Een ieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie direct te melden aan een beheerder of moderator van dit forum. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen, binnen een redelijke tijdspanne, wanneer zij de verwijdering als noodzakelijk zien. Dit is echter een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde beleid geldt voor de informatie in profielen van leden.

Als lid ben jij zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaars van dit forum, de aanverwante websites, het bestuur en hun helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade. De eigenaren van dit forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard in deze dienst), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

Je hebt de mogelijkheid om, tijdens het registratieproces, een gebruikersnaam te kiezen. We adviseren je om de naam passend te houden. Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert, niet zult doorgeven aan derden, met uitzondering van beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt ook in NOOIT een account van een ander te zullen gebruiken, om wat voor reden dan ook. Tevens adviseren we je ten zeerste om een complex en uniek wachtwoord te gebruiken, om accountdiefstal te voorkomen.

Nadat het registreren en inloggen op dit forum, zul je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar of stafleden van het forum als onjuist, beledigend, belasterend, discriminerend of soortgelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Gepaste sancties kunnen volgen.

Bij ieder bericht dat je post, zal je IP-adres worden opgeslagen, voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je internet-dienstverlener (ISP) benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in het geval van een ernstige overtreding van deze overeenkomst.

Tevens zal de forumsoftware een cookie plaatsen, een tekstbestand dat kleine hoeveelheden informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie verzamelen of naar je computer sturen.

AVG: Door te registreren ga je er mee akkoord en geef je expliciet toestemming aan Satellite Fun om privacy gevoelige informatie die je invult tijdens de registratie, op te slaan en te verwerken. Dit is om het forum voor jou goed te kunnen laten werken. Je hebt te allen tijde het recht te vragen jouw account en daarmee jouw profiel en opgeslagen privacy gegevens die wij bewaard hebben te verwijderen inclusief persoonlijke berichten door u verzonden.
Je gaat echter ook akkoord met het feit dat alle door jou publiek op het forum geplaatste berichten (behalve prive berichten) en antwoorden, deel zullen zijn van de Nederlandse Wet op de Vrijheid van Meningsuiting (artikel 17 sub 3 van de AVG) en dientengevolge niet op uw verzoek zullen worden verwijderd.
Door je registratie te bevestigen neem je expliciet afstand van elk eventueel recht om je gebruikersnaam uit een bericht te laten verwijderen of aanpassen!
Bepaalde uitzonderingen hierop zijn denkbaar, doch zulks uitsluitend d.m.v. een schriftelijk verzoek (bijv. via e-mail aan ons) voorzien van een gedegen argumentatie waarna de beheerder(s) daar naar eigen inzicht al dan niet aan zullen voldoen.

Jouw gegevens worden beveiligd door een SSL versleuteling tijdens het gebruik van de data. Onze database is beveiligd bij een gebruikersnaam en een gedegen wachtwoord. Jouw wachtwoord is versleuteld opgeslagen in de database en kan niet gedecodeerd worden.

Lees eerst de sectie Info & AVG voordat je de registratie bevestigd. Want met bevestiging van de registratie geef je aan op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met onze forum regels en het privacy en cookie beleid. Je geeft tevens toestemming voor gebruik en verwerking van je gegevens zoals aangegeven op de pagina's in de Info & AVG sectie, met name het privacy beleid.

Indien je hiermee niet akkoord wenst te gaan, breek dan de registratie af. Je kunt dan wel nog ons forum lezen, maar geen berichten of antwoorden plaatsen.Nieuwe Downloads

Steun Satellite Fun

Emsisoft Anti Virus

Hosting Fun

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2019, SimplePortal