US Open - Live op de beide Eurosport zenders!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.809
Waarderingsscore
1.017
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september doen Eurosport (ook in HD) en Eurosport 2 exclusief rechtstreeks verslag van de US Open. Het vierde en laatste tennisgrandslamtoernooi van dit jaar is ook online te zien met de Eurosport Player.

Eurosport zendt het gehele toernooi live uit en op Eurosport 2 zijn de wedstrijden die op de andere banen worden gespeeld rechtstreeks te bekijken. De uitzendingen op Eurosport beginnen vanwege de Vuelta a España en de WK atletiek in de eerste week om 19:15 uur, terwijl Eurosport 2 vanaf de allereerste opslag om 17:00 uur live gaat. In totaal besteden beide zenders maar liefst 312 uur aan de US Open waarvan 205 uur live. Mats Wilander (winnaar US Open 1988) en Barbara Schett verzorgen live vanuit Flushing Meadows de interviews en wedstrijdanalyses.

De US Open is ook online te bekijken, met de vernieuwde Eurosport Player. Dit is een online sportservice, waarmee sportliefhebbers vanachter hun PC kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews. En naar exclusieve sport, die niet op TV te zien is. Zoals tijdens de US Open, als men live kan kijken naar de wedstrijden op zes banen tegelijk.

Het hele jaar al doen Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2 en de Eurosport Player haar kijkers een ongeëvenaard tennisaanbod, met volop aandacht voor drie van de vier Grand Slams, WTA- en ATP-toernooien, de WTA Tour Championships, magazines en veel backstage reportages.

Het commentaar bij de wedstrijden op de US Open (op Eurosport) wordt verzorgd door Kristie Boogert, Frank Balvers, Mariëtte Pakker, Marc de Hous en Carlo Wilmots.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan