EK Volleybal Live op Eurosport!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.810
Waarderingsscore
1.018
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Eurosport doet vanavond, vanaf 20:30 uur, live en exclusief verslag van de kwartfinale van het Europees kampioenschap damesvolleybal tussen titelhouder Italië en Nederland. Voor Oranje is de clash een herhaling van de in 2009 van Italië verloren EK-finale in Polen.

In samenwerking met DELA en Infostrada Sports Group, doet Eurosport live, exclusief en alleen in Nederland verslag van dit Europees kampioenschap damesvolleybal. Het uitzenden van een live sportevenement alleen in Nederland is een primeur voor Eurosport, dat hiervoor inbreekt op haar eigen pan-Europese signaal.

Met een overwinning op regerend Europees kampioen Italië, wordt voor het Nederlands damesteam de Road to London wellicht enigszins meer begaanbaar, want als Oranje er daarna in slaagt zich te scharen bij de laatste drie, dan levert dat een ticket op voor het eerste Olympische kwalificatietoernooi, in Japan, eind november.

De wedstrijd van vanavond start om 20:30 uur en wordt gespeeld in het Italiaanse Monza. Een wedstrijd in het hol van de leeuw dus; iets waar de dames van Avital Selinger 2 jaar geleden, tijdens het EK in Polen, bewezen goed mee om te kunnen gaan. Toen elimineerde zij, in de halve finale, gastland Polen.

Het Europees kampioenschap damesvolleybal is dus alleen in Nederland te zien, en alleen op het reguliere Eurosport (dat overal in Nederland te ontvangen is). Het evenement is dus niet te zien op Eurosport HD. Het toernooi is wegens technische omstandigheden ook niet te zien via CanalDigitaal.

Het commentaar bij de beelden komt van John Stubbe.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan