Zomer/Wintertijd niet goed? Oplossing hier!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.809
Waarderingsscore
1.017
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Het kan zijn dat het forum bij het inloggen niet automatisch de zomer- of wintertijd goed zet. Dit kan men zien doordat er wel of niet een scherm komt met de mededeling dat de DST settings aangepast zijn.

Nu kan ik wel eens vergeten de tijd goed te zetten. Dit is te controleren door als gast (dus niet ingelogt) het forum te bezoeken, als de tijd dan goed staat, is de tijd al correct aangepast.

Zie je dan zelf als je ingelogt bent nog steeds een verkeerde tijd terwijl het klokje van je computer wel de juiste tijd aangeeft dan:

1.) Kijk in je gebruikersprofiel naar je opties. Klik daarop "opslaan" (of "save" als je Engels gebruikt) zonder wijzigingen aan te brengen. Het forum zal eerst aangeven dat de instellingen opgeslagen worden en zal dan meteen daarna de DST settings aanpassen en je tijd staat weer goed.

Is dit niet het geval dan:

2.) Kijk of bij deze opties of je tijd wel op "GMT+1 Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris" ingesteld staat.

3.) Controleer of de optie eronder op "Automatically detect DST settings" staat.

Een en ander is uiteraard alleen van toepassing indien je in de GMT+1 tijdzone woont en gebruik maakt van zomer/wintertijd. We zijn een Nederlands forum dus gaan met deze uitleg derhalve uit van Nederlandse en Belgische gebruikers.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan