Africa Cup live op Eurosport 1 en 2.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.805
Waarderingsscore
1.014
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Van aankomende zaterdag 21 januari tot en met zondag 12 februari doen Eurosport en Eurosport 2, live vanuit Gabon en Equatoriaal Guinea, exclusief en van begin tot eind verslag van de voetbalstrijd om de Afrika Cup.

Van de 32 wedstrijden worden er maar liefst 27 rechtstreeks uitgezonden op Eurosport (en in HD op Eurosport HD) en 5 op Eurosport 2. De kwartfinales, halve finales, wedstrijd om de derde plaats en finale zijn allemaal te zien op het ‘reguliere’ Eurosport.

Eurosport zendt daarnaast een aantal ‘African Cup of Nations Shows’ uit, opgebouwd uit The Round Up (nieuws, uitslagen, interviews en standen), The Discovery (informatie over de gastlanden met portretten en reportages) en The Live Day (interviews en voorbeschouwingen).

Elke uitzending start enkele minuten voor aanvang van de wedstrijd met een korte terugblik op de door de aantredende landen eventueel reeds gespeelde wedstrijden. Ook komen uiteraard de opstellingen voorbij.

Het commentaar bij de wedstrijden en shows - op zowel Eurosport als op Nederlandstalig Eurosport 2 - wordt verzorgd door Eurosport’s voetbalexperts Frank Kramer, Herman Hobert, Ragnar Niemeijer, Frank Wielaard, Krijn Schuitemaker en Carlo Wilmots.

De Afrika Cup is ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Deze Player biedt een streaming service, waarmee sportliefhebbers, vanachter hun computer of op hun iPad of iPhone, kunnen kijken naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2.

Interactief tweede scherm

Chatten over de wedstrijden kan overigens op nuopEurosport, een gisteren gelanceerd interactief online platform waarop sportfans realtime met elkaar - en met Eurosport’s twitterende commentatoren - kunnen praten over de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan