Sport1 maand gratis voor digitale kijker

aart44

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
31 mrt 2003
Berichten
2.682
Waarderingsscore
32
Punten
48
Leeftijd
79
Locatie
Amersfoort
Het hoofdkanaal Sport1 Select van betaalzender Sport1 is de gehele maand februari gratis voor digitale kijkers van de meeste tv-aanbieders beschikbaar. Het is een jaarlijkse actie van Sport1.

Het gaat om tv-aanbieders die van kabel, satelliet en IPTV gebruik maken. Sport 1 is bij UPC (voorkeuzekanaal 13), Ziggo (voorkeuzekanaal 12), KPN Interactieve TV (voorkeuzekanaal 20), Delta (voorkeuzekanaal 62), Caiway (voorkeuzekanaal 19), Kabel Noord (voorkeuzekanaal 12) en CanalDigitaal (voorkeuzekanaal 13 of 31) gratis te bekijken. In het geval van CanalDigitaal dient men wel over een HD-satellietontvanger, Astra3-ontvangst en een geregistreerde oranjekleurige Mediaguard3-smartcard te beschikken. Totaal TV berichtte al eerder over de gratis kijkperiode bij CanalDigitaal.

VEEL VOETBAL OP SPORT1

Op Sport1 Select is in de maand februari veel live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, de Duitse Bundesliga en de Italiaanse Serie A te bekijken. Op 12, 13, 19 en 20 februari kan de voetballiefhebber genieten van de strijd om een plek in de kwartfinale in de UEFA Champions League. Uiteraard zullen de Sport1 analisten Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer en Wim Kieft tijdens deze avonden de analyses voor hun rekening nemen. Meest in het oog springende duels zijn Real Madrid - Manchester United (13/2) en AC Milan – Barcelona (20/2). Uit de verschillende Europese voetbalcompetities zijn in de maand februari onder andere ook nog de wedstrijden Manchester City - Liverpool (3/2), Valencia - FC Barcelona (3/2), Real Madrid - Sevilla (9 of 10/2), Bayern München - Schalke’04 (9/2), Lazio Roma - Napoli (9/2), Wolfsburg - Bayern München (15/2), Manchester City - Chelsea (24/2), Inter - AC Milan (24/2) en Real Madrid - FC Barcelona (27/2) te zien.

OOK ANDERE SPORTEVENEMENTEN

Naast het vele topvoetbal is er in februari op Sport1 ook veel aandacht voor tennis, golf en NBA en Euroleague basketball. Zo is de Davis Cup ontmoeting tussen Zwitserland en Tsjechië (1-3/2) en het ABN World Tennis Tournament van 11 t/m 17 februari rechtstreeks te volgen. Uiteraard zal Sport1 ook de verrichtingen van de Nederlandse golfers tijdens onder andere de toernooien in Johannesburg (7-10/2) en Africa Open (14-17/2) scherp in de gaten houden. In het weekend van 15 t/m 17 februari kan de kijker ook nog gratis genieten van het NBA All Star weekend met commentaar van onder andere Mart Smeets.

SPORT1 BELOOFT MOOIE MAAND

Will Moerer – Vice-President Sport1/Film1 – over de vrijwel landelijke actie van Sport 1 waarbij een breed publiek bereikt wordt: "Messi, Ronaldo, Federer, Woods en Le Bron James zomaar wat namen van topsporters die op Sport1 wekelijks te bewonderen zijn. De digitale televisiekijkers krijgen in februari de kans kennis te maken met ons meer dan gevarieerde sportaanbod. Voor de echte sportliefhebber belooft het dus een hele mooie maand te worden."

Geschreven door: Jarco Kriek

Bron: Totaal TV

Nog even voor degene die geen beeld hebben je moet dan op Astra3 11914 H 27500 even scannen van de drie test kanalen die er zaten heet er nu één Sport 1 promo en die geeft beeld.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan