Satellitefunboard geblokkeerd

Cluyveduycker

Active member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
259
Waarderingsscore
1
Punten
18
Leeftijd
79
Ik zit momenteel even in Jakarta (maandag gelukkig weer terug naar Bali) en maak hier verbinding via ADSL van de Indonesische telefoon provider Telkom (Verschrikkelijk duur en langzaam). Wat mij meteen op viel is dat Satellitefunboard wordt geblokkeerd. Ik weet dat hier allerhande porno sites worden geblokkeerd, maar dat is dit board toch niet. Er mag af en toe wel eens een bloot borstje verschijnen, maar dat is toch ook de wereld niet.

Gelukkig heb ik mijn proxyserver in mijn NAS thuis in Nederland nog. Dat lost vele problemen op, zo ook deze. Vandaar dat ik dit hier kan melden.

 
De blokkering komt niet vanuit Indonesië maar is gedaan door mij.

De laatste tijd waren er veel spam en bruteforce pogingen uit diverse Aziatische landen, en daarom heb ik deze geblokkeerd. De meeste ip adressen uit Indonesië vallen daar ook onder.

Als je een vast ip adres hebt aldaar, zou ik dat voor je kunnen filteren zodat je er wel op kunt. Maar de blokkade ligt dus aan onze kant.:)

 
Doe geen moeite. Ik kan er via mijn proxyserver bij en ik ben hier maandagochtend weer weg en zal hier ook niet snel terugkomen. ik ben een beetje uitgekeken op Jakarta. Vervelend dat je zulke maatregelen moet nemen omdat anderen kwaadwillend zijn.

 
Dat klopt, het is vervelend om dat te moeten doen maar het is niet anders.:sad:

Geldt ook voor een heleboel domeinen waaronder email domeinen als mail.com en yahoo.com. Vroeger hadden we dat ook met hotmail maar die is wat rustiger dus die is weer terug open gezet een paar jaar geleden. Dat gaat goed.

Anyway, alvast een goede terugreis gewenst!:)

 
Het is vervelend dat je al die maatregelen moet nemen om allerlei ongerief buiten de deur te houden. Je zal er mee moeten leren leven.

Dank voor de goede wensen, maar ik ben eerst nog 4 weken bij een oude schoolvriend van mij op Bali en 8 maart ben ik weer terug in NL. Dat heb je met pensionado's. We waren 10 dagen in Jakarta omdat de zoon van zijn vriendin vandaag getrouwd is en daar moest hij natuurlijk bij zijn. Was trouwens heel indrukwekkend met die oude Indonesische rituelen.

Ik had het niet willen missen. Het enige probleem was dat ik de taal niet spreek, dus dat is aan mij voorbij gegaan.

 
Oh heerlijk, nog een paar weken op Bali. Ja inderdaad jammer dat je de taal niet spreekt maar zoiets live bijwonen moet toch geweldig zijn.

Heb dat wel eens op TV gezien, maar daar zie je toch altijd maar een deel en het is niet het zelfde als het ook meemaken.

Nou geniet er nog een paar weken van zou ik zeggen, alles wat je kunt meemaken in je leven en waar je van kunt genieten neemt niemand je immers meer af.;)

 
Dank @BT voor de info m.b.t. de sperring van Indo IPadressen. Over ongeveer drie weken zit ik voor een maand in Indonesië en reis daar naar div. eilandjes en natuurlijk ook Noord Bali. Dus een vast IP is dan niet mogelijk. Ik gebruik daar en Hotmail en Gmail. Werkte to vorig jaar prima. Maar een maand zonder Satfun??? Ik hoop het te overleven.

 
Zoals je ziet, als oplossing kun je een proxy gebruiken.:)

Misschien dat Cluyveduycker je via pm ofzo even een tip kan geven.

 
Even een update. Ik ben hier nu al weer een tijdje terug op Bali en heb hier de beperking, die ik in Jakarta had, niet. Ook hier een ADSL abonnement van Telkom.

 
Dat zou kunnen, schijnbaar ligt niet heel Indonesïe er uit, maar ik update die ip blocklijst ook niet regelmatig. Zolang er geen echt grote overlast is van een land is dat ook niet nodig.

Bedankt voor de update!(Y)

 
Maar nu komt dan mijn vraag BT over een korte periode emigreer ik naar de ph 60 km van Davao, betekend dat ik er dan ook niet meer opkan of moet er dan 1 van de progjes gebruikt worden die ik hier ook toepas voor geblokte sides, ben hier wel nieuwsgierig naar.

Groet Schapi

tja mn huis daar is bijna klaar

 
Dus je gaat onder een mangoboom zitten op de Filipijnen als ik het goed begrijp?

En ik weet niet van welke landen BT allemaal blokt maar met een proxy los je het meestal wel op.

 
De Filipijnen staan ook in de blacklist. Je kunt inderdaad altijd een proxy gebruiken. Maar als je een vast ip hebt dan kun je me dat mailen en kan ik dat apart toelaten.

Mocht je dat niet hebben dan kun je me ook een mailtje sturen, dan ben ik best bereid de Filipijnen in zijn geheel uit de blacklist te halen. Dat is maar een klein land en hebben we in principe weinig overlast meer van.

 
Hallo Aart en Black Tiger

Ja ik kom te wonen op n plaats waar het 2 jaar terug nog bos was in n toeristenvrij gedeelte , vrouw en kind wonen er al, niet onder n mangoboom maar een kokos , ben je gelijk wakker als die naar beneden komt, lol.

Wel veel mango's in de buurd , n uur van Davao en 15 minuten van Tagum , helemaal zuidelijk dus .

Als het zover is laat ik het weten en blijf vandaaruit meedoen , mijn dank alvast.

Groet Schapi;)

 
Lijkt me heerlijk! In elk geval alvast veel plezier en leuk dat je ook van daaruit Satellite Fun blijft bezoeken!(Y)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan