13th street en syfy terug bij canaldigitaal en tv vlaanderen

aart44

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
31 mrt 2003
Berichten
2.681
Waarderingsscore
32
Punten
48
Leeftijd
79
Locatie
Amersfoort
Na meer dan een jaar afwezigheid keren de tv-zenders 13Th Street en Syfy terug in het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Eigenaar M7 Group S.A heeft dit aan Totaal TV bevestigd.

Wanneer beide zenders definitief terugkeren is nog niet bekend. Maar in ieder geval voor het einde van dit jaar kunnen CanalDigitaal-klanten weer naar beide zenders kijken. In augustus 2012 verdwenen beide zenders uit het zenderaanbod van de M7 Group S.A-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Dat leidde tot verontwaardiging bij een deel van de abonnees. M7 Group S.A kon met eigenaar Universal Networks Benelux niet tot overstemming over een nieuwe distributieovereenkomst komen.

CONCURREREN MET DIGITENNE

Meer dan een jaar later is er wel een nieuwe distributieovereenkomst tot stand gekomen waardoor 13Th Street en Syfy binnen enkele maanden in het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen terugkeert. Hiermee zet CanalDigitaal een strategisch belangrijke stap om de concurrentie met Digitenne nog scherper aan te gaan. CanalDigitaal richt zich – nadat KPN onlangs het abonnement van Digitenne met bijna dertig procent tot €12,50 per maand verhoogde – steeds prominenter op de overstappende Digitenne-klant. Het heeft hiervoor zelfs een speciaal abonnement onder de naam CanalTenne geïntroduceerd. 13Th Street maakt onderdeel van het zenderaanbod van Digitenne uit. In welke zenderpakketten 13Th Street en Syfy bij CanalDigitaal terugkeren is nog niet bekend.

Geschreven door: Jarco Kriek

Bron: Totaal TV

 
hoi,

SyFy wordt verwacht in november. 13TH Street is naar verwachting vanaf december te zien.

Meer informatie volgt zodra de exacte data bekend zijn

Goed nieuws voor liefhebbers van de zender Nat Geo Wild. Want CanalDigitaal geeft met ingang van 24 september Nat Geo Wild standaard door in HD

bron:cds

 
hoi,

Rectificatie: in onze nieuwsbrief stond vermeld dat National Geographic Wild (Nat Geo Wild) per 24 september wordt omgezet van een SD-zender (standaard definitie) naar een HD-zender. Deze wijziging gaat echter plaatsvinden in de maand oktober.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan