Snap.do ----> lastig gevalletje.

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.146
Waarderingsscore
568
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Tja dat had ik weer! Vorige week om dat ik iets moest branden Nero maar even naar binnengehaald, oeps mag niet maar ach WTF!

Hehe, en prompt let ik zelf even niet op, vergeet een vinkje weg te halen en had dus een vervelende zoekbalk en een mooie nieuwe startpagina, bij zowel Explorer en Firefox. :stupid:  ( vindt deze website als startpagina toch wel wat mooier hoor ).

En ikke altijd maar zeggen let op dat je geen toolbar of andere zooi mee installeert.

Het is er gelukkig weer af, na wat gehannes en nachtwerk, ik leg even niet uit hoe, maar als je gaat kijken met een zoekactie via google, dan kom je meer dan genoeg tegen. 

 
Dat valt nog mee. Ik ben er ook altijd scherp op.

Vorige week had ik een nieuwe AVG virusscanner gedownload en geïnstalleerd.

Deze kwam van een Duitse website en leek je juiste AVG. Bij het installeren heb ik gekozen voor custom installeren.

Het resultaat was dat ik er 12 ongevraagde programma's en scanners erbij had. Deze vertraagden de PC enorm. Ze komen dan met zoveel fouten gevonden. Om te herstellen moet je de programma's kopen.

Voor het installeren viel vrijwel niets te kiezen. Wat er te kiezen was heb ik uitgevinkt.

Ik ben er twee dagen mee bezig geweest om deze rotzooi er weer af te krijgen. Sommige kon ik alleen verwijderen in veilige modus.

 
adw cleaner is mooi proggie daar voor.

 
Klopt, maar adwcleaner verwijderd ook niet alles. Wel vaak lastige dingen, daarna echter toch nog met Malware Bytes scannen. Meestal als het enen programma iets weg haalt, dan is de bescherming voor het onzichtbaar maken van een stukje malware er niet meer en komt dat wel tevoorschijn, terwijl je het eerst niet zag.

Maar soms krijg je iets gewoon niet goed weg, ook niet bij programma's als adwcleaner, Malware Bytes en Combofix en ben je toch aangewezen op gespecialiseerde forums. Tenminste als je het echt weg wilt hebben.

Met wat geluk (als je dat gebruikt) is het ook nog wel eens te herstellen met systeemherstel.

 
@ Freggel : Ik weet, dat leedvermaak op dit board absoluut verboden is...  :grin:  , maar toch even...:

http://www.satellitefun.org/forum/index.php?topic=14779.0  d.d. 10.4.2014...

Reactie 7...????  gr.George

PS. Als url´s niet geplaatst mogen worden, kan de moderator het verwijderen...???

PS2 :Als je Search Snapdo hebt opgelopen, zal dat binnengehaald zijn, met je laatste download/ update, en zit het ingebakken in dat program.

Dat program in zijn geheel verwijderen, dan ben je de grootste boosdoener kwijt. Daarna vanzelf Snapdo en Search ook verwijderen, daar heb je volgens mij geen virus scanners bij nodig.???

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Om dingen te uninstalleren gebruik ik Revo uninstaller de gratis versie die krijgt bij mij het meeste wel weg sommige progs vreten zich door de hele computer heen deze haalt ook de resten weg zoals uit het register.

Maar vroeger gaf je een paar klikken om te installeren maar ik doe het tegenwoordig rustig aan zodat ik geen vinkjes over het hoofd zie. 

 
@Freggel: Even terugkomen op dit ongewenste snapdo gebeuren: Heb jij enig idee, met welke download je deze browser hebt binnengehaald?

Het is nl zo, dat ik in de veronderstelling was, dat ik het met gom player had meegekregen, omdat ik die juist daarvoor had geupped.

Echter even daarvoor had ik adobe reader geupdate.Daarvan verwacht je, dat het betrouwbaar is.

Wij hebben hier een andere pc staan,van mijn zoon, die de laatste tijd zeer sporadisch bij staat.

Als hij langs vliegt, zet hij het ding even aan, en download eventuele updates. Maar geen gomplayer. Toch had hij ook dat search snapdo op zijn pc, terwijl alleen adobe geupdate was????

Ik heb dat ding eraf gekregen, maar weet niet hoe....

Ben benieuwd, gr. George

 
@Marie, ik heb die zooi erbij gekregen nadat ik via de nieuwsgroepen Nero gedownload had, ik weet even niet of dat ik toen een vinkje vergeten ben weg te halen, maar daarna had ik het op mijn pc zitten.

Verwijderd heb ik het na het lezen van diverse tips en programma's via Google.

 
Bedankt Freggel.

Nu ik het lees, herinner ik me weer, dat je dat (Nero) al genoemd had.

Geen goed geheugen, en te snel reageren gaat niet goed samen...!!! gr.George

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan