Jump to content
Sign in to follow this  
marie

trafo hub : 600mA of 1 A.?

Recommended Posts

marie

Goedendag boardleden:

De trafo van een hub is uit elkaar gesprongen.

Deze is naar 12 V en 600 mA.

Nu heb ik hier een emmer vol gebruikte trafo´s, waarvan er enkele naar 1 A. omvormen.

Kan het kwaad een trafo van 1 A. te gebruiken, i.p.v. de oorspronkelijke 600 mA.

Dank voor het meedenken, gr. George

 

Share this post


Link to post
Black Tiger

Dat zou geen probleem mogen heten. De stroom wordt gevoerd, het amperage is wat het apparaat zelf gaat vragen dus mag niet lager zijn, maar wat hoger is geen probleem.

Zolang de originele 12V is en de vervanger ook, kun je rustig een eentje met 1A gebruiken.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
marie

Hallo B.T., dank voor je antwoord. Hoef ik geen nieuw apparaat aan te schaffen.

Mooi weer, en de groeten, George.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.