Tja, ik ben eens benieuwd wat jullie specialiteiten zijn?
Gaan we op de makkelijke toer en koken we een pan soep, een pan aardappels/groentes en een braadworst, en daarna een pak "Rozekoekvla"?
Of hebben de gewoonte om er iets extra's bij te doen???
Neem nou een appel, Golden Delicious...
Wat kun je daar mee?
Nou een lekkere appelflap van maken, of appeltaart....
Maar je kunt ook een koekenpan pakken, daarin 500 gram roomboter, wachten totdat deze gesmolten is, en dan 500 gram bruine basterdsuiker erbij, en wachten totdat de inhoud in de pan kookt, dan de appels er bij die intussen in schijven gesneden zijn, kaneel erbij, en een flinke scheut Rumlilkeur...
Als dat lekker staat te pruttelen pak je een aantal borden uit de kast, en schep vanilleijs op de borden...
Appels erbij, en smullen maar.
Gaan we op de makkelijke toer en koken we een pan soep, een pan aardappels/groentes en een braadworst, en daarna een pak "Rozekoekvla"?
Of hebben de gewoonte om er iets extra's bij te doen???
Neem nou een appel, Golden Delicious...
Wat kun je daar mee?
Nou een lekkere appelflap van maken, of appeltaart....
Maar je kunt ook een koekenpan pakken, daarin 500 gram roomboter, wachten totdat deze gesmolten is, en dan 500 gram bruine basterdsuiker erbij, en wachten totdat de inhoud in de pan kookt, dan de appels er bij die intussen in schijven gesneden zijn, kaneel erbij, en een flinke scheut Rumlilkeur...
Als dat lekker staat te pruttelen pak je een aantal borden uit de kast, en schep vanilleijs op de borden...
Appels erbij, en smullen maar.