Waar betalen we nog voor???

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.131
Waarderingsscore
562
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Een tijdje geleden heb ik aangifte gedaan vanwege internetoplichting, en je krijgt alleen maar standaard emails retour???

Geachte Heer/Mevrouw,

 

 

 


Hartelijk dank voor uw bericht! Vanwege de grote hoeveelheid e-mails die het Landelijk Meldpunt Internetoplichting ontvangt kan het enige tijd duren voordat u een reactie ontvangt. De wachttijd kan hierbij oplopen tot 14 werkdagen. In de vakantieperiode kan dit langer duren. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


 

 

 


Als u een aangifte internetoplichting heeft gedaan via de website www.politie.nl zult u automatisch op de hoogte worden gehouden omtrent uw aangifte. Als u nog geen bericht heeft ontvangen is er helaas nog niets te melden met betrekking tot uw aangifte. Wij kunnen vanwege een gebrek aan capaciteit geen vragen beantwoorden met betrekking tot de status van uw aangifte, hiertoe dient het systeem van automatische berichtgeving.


 

 

 


Mails die betrekking hebben op intrekkingen worden helaas niet beantwoord, uw aangifte zal zo snel mogelijk ingetrokken worden en u kunt deze mail beschouwen als het bewijs van uw intrekking.


 

 

 


Mocht u overige vragen hebben dan verwijzen wij u naar de Informatiepagina over internetoplichting van de politie. Voor andere vragen aan de politie kunt u contact opnemen met het telefoonnummer van de Nationale Politie: 0900-8844


 

 

 


Met vriendelijke groet,


 

 

 


Nationale Politie


 

 

 


Landelijk Meldpunt Internetoplichting



Onderdeel uitmakend van het Landelijk Service Centrum eCrime


 




Wat heb je hier aan???

 
Tja je kent mijn mening daarover he. Er zijn erg veel zwaardere zaken dus internet oplichting is wel criminaliteit maar heeft geen prioriteit. Net als zakkenrollen en dat soort kleine diefstallen.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan