The Avengers-ster Patrick Macnee en Zanger Thé Lau van The Scene overleden

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.131
Waarderingsscore
562
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Patrick

In zijn huis in Palm Springs te Californië is acteur Patrick Macnee overleden

Patrick werd vooral beroemd door zijn vertolking van de rol van John Steed in de tv-serie The Avengers. De in de jaren zestig opgenomen serie was ook op de Nederlandse televisie te zien onder de titel De Wrekers.

Patrick werd 93 jaar en laat twee kinderen achter. Hij trouwde drie keer. Zijn derde vrouw, Baba Majos de Nagyzsenye, stierf in 2007.

Macnee speelde verder in toneelstukken onder meer op Broadway. Ook was hij in meerdere films te zien, waaronder de James Bond-filmView to a Kill en This Is Spinal Tap (1984). Verder speelde hij gastrollen in series als Frasier en Nightman. In 1997 kreeg hij zijn eigen zesdelige serie genaam Patrick Macnee's Ghost Stories, waarin hij diverse aloude spookverhalen onder de loep nam.

Thé Lau

De voormalig voorman van rockband The Scene kreeg in 2013 te horen dat hij keelkanker had en later dat hij longkanker had en niet meer zou genezen.

Thuis overleden

Lau was zanger, muzikant, componist en schrijver. Hij is gisteravond in zijn huis in Amsterdam overleden. Lau sprak de laatste maanden veelvuldig over zijn ziekte in de media en trad bij wijze van afscheidstournee nog verschillende keren op.

 
Ik hoorde het bericht gisteravond. Het was best een aardig acteur, hoe oubollig die serie de wrekers tegenwoordig ook mag lijken, vroeger was dat hartstikke leuk om naar te kijken.

Recent nog eens een paar afleveringen gezien en het blijft toch wel iets hebben met die eeuwige bolhoed en uiteraard Emma Peel. :)

Is ie toch nog 93 jaar geworden? Toch nog een nette leeftijd.

Kunnen we helaas van Thé niet zeggen, dat is toch een vrij jonge leeftijd. Respect voor hem hoe hij zich gehouden heeft!

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan