Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

The Avengers-ster Patrick Macnee en Zanger Thé Lau van The Scene overleden

Recommended Posts

freggel1

Patrick

 

In zijn huis in Palm Springs te Californië is acteur Patrick Macnee overleden

 

 

Patrick werd vooral beroemd door zijn vertolking van de rol van John Steed in de tv-serie The Avengers. De in de jaren zestig opgenomen serie was ook op de Nederlandse televisie te zien onder de titel De Wrekers.

 

Patrick werd 93 jaar en laat twee kinderen achter. Hij trouwde drie keer. Zijn derde vrouw, Baba Majos de Nagyzsenye, stierf in 2007.

 

Macnee speelde verder in toneelstukken onder meer op Broadway. Ook was hij in meerdere films te zien, waaronder de James Bond-filmView to a Kill en This Is Spinal Tap (1984). Verder speelde hij gastrollen in series als Frasier en Nightman. In 1997 kreeg hij zijn eigen zesdelige serie genaam Patrick Macnee's Ghost Stories, waarin hij diverse aloude spookverhalen onder de loep nam.

 

 

Thé Lau

 

De voormalig voorman van rockband The Scene kreeg in 2013 te horen dat hij keelkanker had en later dat hij longkanker had en niet meer zou genezen.

 

Thuis overleden

 

Lau was zanger, muzikant, componist en schrijver. Hij is gisteravond in zijn huis in Amsterdam overleden. Lau sprak de laatste maanden veelvuldig over zijn ziekte in de media en trad bij wijze van afscheidstournee nog verschillende keren op.

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik hoorde het bericht gisteravond. Het was best een aardig acteur, hoe oubollig die serie de wrekers tegenwoordig ook mag lijken, vroeger was dat hartstikke leuk om naar te kijken.

Recent nog eens een paar afleveringen gezien en het blijft toch wel iets hebben met die eeuwige bolhoed en uiteraard Emma Peel. :)

Is ie toch nog 93 jaar geworden? Toch nog een nette leeftijd.

 

Kunnen we helaas van Thé niet zeggen, dat is toch een vrij jonge leeftijd. Respect voor hem hoe hij zich gehouden heeft!

 

 

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.