Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Omruilactie lichtnetadapters Apple!

Recommended Posts

Black Tiger

Aan de hand van een persbericht heeft Apple vanmiddag een terugroepactie aangekondigd. In uitzonderlijke gevallen kunnen de pinnen van bepaalde lichtnetadapters namelijk afbreken en de gebruiker een elektrische schok geven. Volgens het bedrijf uit Cupertino zijn er wereldwijd twaalf incidenten bekend.

 

Het gaat om adapters die tussen 2003 en 2015 meegeleverd werden met Mac-computers en bepaalde iOS-apparaten. Ook exemplaren uit de set met internationale reisstekkers van Apple zijn betrokken in de terugname- en omruilactie. De USB-opladers zijn overigens uitgesloten van defecten.

 

Op een speciale webpagina van Apple kun je het serienummer van de lichtnetadapter controleren en ook meteen online een vervangend exemplaar aanvragen. Dat kan zoals gebruikelijk ook in de Apple Store en bij erkende serviceproviders. In de onderstaande afbeelding is te zien hoe je de nieuwe en getroffen adapters kunt herkennen.

 

@Bron: hardware.info


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.