Nieuwe PopcornTime in browser te gebruiken!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Popcorn Time is weer terug! De streamingdienst werd een tijd geleden offline gehaald, maar maakt nu een comeback. En niet zomaar één, want de dienst is nu zelfs in de browser te gebruiken, waardoor je Popcorn Time niet meer eerst hoeft te downloaden.

Dat laten de makers weten in een blogpost, die gehost wordt op een ander domein als de oorspronkelijke dienst.

Via http://popcorntime-online.io is het nu mogelijk om films en series direct in je browser te kijken, wat het kijken weer net een stukje makkelijker maakt voor de gebruikers.

De techniek werkt op een andere manier dan het oude Popcorn Time. De nieuwe versie maakt gebruik van Torrents Time, een plugin die gebruikers moeten installeren. Dat kan alleen in Internet Explorer, Chrome en Firefox. Nadat de plugin is geïnstalleerd, is Popcorn Time te gebruiken op iedere website waar de dienst op draait.

In een interview aan TorrentFreak zeggen de makers dat het op deze manier veel moeilijker is om Popcorn Time offline te halen. De dienst ligt al sinds de oprichting onder vuur vanwege zijn illegale karakter, maar auteursrechtenorganisaties kunnen maar moeilijk opboksen tegen de populariteit van de app.

Het is niet de eerste keer dat er een dienst wordt opgezet die vanuit de browser te gebruiken is. Er werden al vaker diensten opgericht die van hetzelfde protocol als Popcorn Time gebruik maakten, zoals BrowserPopcorn en Stremio. Al die diensten werden echter snel offline gehaald.

 
leuk, gaat allemaal gewoon door zie je wel  :biggrin:

B.

 
Voorlopig nog wel. Het is en blijft een kat en muisspel. ;)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan