George Michael overleden

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.774
Waarderingsscore
1.000
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Gisteren op 1e Kerstdag 2016 is de beroemde zanger George Michael overleden.

George Michael, geboren als Georgios Kyriacos Panagiotou, wordt een van de succesvolste zangers uit de jaren 80 en 90 genoemd.

Wereldwijd won hij twee Grammy's en verkocht meer dan 100 miljoen platen.

Michael was een van de rijkste Britse muzikanten, zijn vermogen werd geschat tussen de 65 en 100 miljoen pond (76 tot 117 miljoen euro).

Hij werd bekend als onderdeel van het duo Wham samen met Andrew Ridgeley met het nummer

het eerste resultaat was en ook meteen een hit. Het liedje schreef hij samen met Ridgeley, nog voordat Wham! bestond.Michael stond zeven keer op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40: tweemaal als onderdeel van het duo Wham!, tweemaal als soloartiest, tweemaal in duet met een andere artiest en eenmaal met het liefdadigheidscollectief Band Aid. Door dit succes was Michael gemeten over twee decennia, van 1984 tot 2004, de meest gespeelde artiest op de Britse radio.

Ook kwamen er zaken van zijn privéleven op straat te liggen, zoals het "provoceren" van een undercover agent in een openbaar toilet en gebruik van drugs. En later reed hij onder invloed van drank een winkelpand binnen.

De zaken die over zijn privéleven op straat kwamen te liggen, hadden echter geen invloed op zijn carrière.

Er is ten tijde van dit schrijven geen oorzaak van zijn overlijden bekend. Volgens de politie zijn er geen verdachte omstandigheden maar wordt er een lijkschouwing verricht om de oorzaak vast te kunnen stellen.

George Michael is 53 jaar geworden.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan