Carrie Fisher (Princes Lea) overleden!

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.131
Waarderingsscore
562
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Tja, er gaan er steeds meer, en ook die in de buurt van onze leeftijd zitten.  :sad:

Ik lees nu juist dat ook  Star Wars-actrice Carrie Fisher beter bekend als Princess Leia  overleden is.


De Amerikaanse actrice Carrie Fisher (60) is dinsdag overleden aan de gevolgen van een zware hartaanval, waardoor ze enkele dagen geleden werd getroffen aan boord van een vliegtuig.


 


Dat meldt People op basis van een verklaring van Billie Lourd, de dochter van Fisher.


 


"Met groot verdriet laat Billie Lourd weten dat haar liefhebbende moeder om 08.55 uur is overleden", staat in de verklaring. "De hele wereld hield van haar en ze zal gemist worden. De familie is dankbaar voor alle steunbetuigingen."


 


Fisher kreeg vrijdag een hartaanval in een vliegtuig toen ze onderweg was van Londen naar Los Angeles. Een arts die aan boord was verleende eerste hulp, waarna ze werd opgenomen in een ziekenhuis. Daar overleed Fisher dinsdagochtend (lokale tijd).


 

 




 
Ja het is weer raak kort voor en na de Kerst, deze beiden (Michael en Carrie Fisher) beiden eigenlijk veel te jong. :sad:

Heb er een eigen onderwerp van gemaakt want dat heeft zij met haar staat van dienst wel verdiend.

 
Ook ik werd diep getroffen door het overlijdens bericht van de geweldige actrice.

Ja zoals freggel aangeeft ook veel te jong.

Aan de andere kant onvoorstelbaar wat artiesten op hoog niveau om hun jachtige leven enigszins acceptabel te maken allemaal "slikken" en dat steeds op jongere leeftijd.

Worden ze niet uitgebuit om te presteren en door de media als het ware continu achtervolgt zodat het lichaam dag in dag uit 200% actief is.

Met het gevolg kliniek in en kliniek uit. Mss geldt dit niet voor onze princes. Maar  in de artiestenwereld gebeuren veel dingen die het daglicht niet kunnen verdragen en die bij ons jan met de pet met gezond verstand niet zouden opkomen.

Maar het blijft triest.

Wat michel betreft 1e kerstdag toeval of uitgekiend.........

 
Haar moeder heeft het verlies niet kunnen verwerken, en is als gevolg hiervan, volgens de nieuwsberichten, ook overleden.

Weer heeft één van de grote iconen uit de gloriejaren van Hollywood het leven gelaten. Het is droevig." Dat zegt filmjournalist Robbert Blokland over het overlijden van Debbie Reynolds (84). Hij vindt het niet vreemd dat ze vlak na het overlijden van haar dochter Carrie Fisher, zelf is overleden.

 


Blokland typeert Reynolds als een markante, aardige en kleurrijke vrouw. "Ze heeft meer dan 60 jaar in Hollywood gewerkt. En eigenlijk is ze er altijd blijven werken, want de afgelopen jaren speelde ze nog in de serie Will & Grace  en in de film Behind the Candelabra."


 


Reynolds is volgens Blokland met recht een Hollywood-icoon te noemen. "Ze was 19 toen ze in de musical Singin' in the Rain speelde. Dat is nog steeds een van de meest iconische films aller tijden. Als je zo’n film op je naam kan zetten, dan heb je het goed gedaan."


Bron.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan