Guus Verstraete begraven

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.810
Waarderingsscore
1.018
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
De Nederlands-Belgische regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden. Guus was de zoon van de Belgisch-Nederlandse acteur Guus Verstraete sr. en de echtgenoot van musicalster Simone Kleinsma.

Guus is misschien wel de meest bekende regisseur van Nederland en heeft Nederland ook op de kaart gezet met bekende amusementsprogramma's en films en series.

Zo regisseerde hij onder andere Bassie en Adriaan-reeks en Ik ben Joep Meloen met André van Duin. Daarnaast regisseerde hij voor Joop van den Ende tal van spelshows zoals Wedden Dat..?, de Surpriseshow, Ron's Honeymoon Quiz, de Soundmixshow, de programma's van Paul de Leeuw en André van Duin Shows.

Hij werd door Joop van den Ende overgenomen van de Avro in zijn jonge jaren (rond de 20) om André te regisseren. TV stond toen nog in zijn kinderschoenen. Tevens bedacht Guus de "zwevende camera" die later door Amerika werd overgenomen.

Aangezien Guus aan de wieg stond en de NL TV gemaakt heeft wat hij nu is, konden we hier eigenlijk ook niet aan voorbij gaan, ondanks dat we er wat laat mee zijn.

Guus is gisteren onder overweldigende belangstelling begraven.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan