QUEEN – A NIGHT AT THE THEATRE

the matrix

Addicted Member
Special Friend
Donateur
Lid sinds
28 okt 2007
Berichten
7.500
Waarderingsscore
637
Punten
113
Leeftijd
74
Locatie
Een stoplicht op rood.
Vanavond met het vrouwtje naar het theater.

Leo Blokhuis en Roel van Velzen brengen een spetterende ode aan Queen.

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band. Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’, ‘Bicycle Race’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

 
Werkelijk een grandioos optreden 2 uur spetterende muziek.

 
Blijft voor altijd goed deze muziek!!!

Fijn om te horen dat je er van genoten hebt. ;)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan