Anti-Piracy Settlement Shuts Down Openload, Streamango

Openload en Streamango, twee van de grootste en populairste downloadsites waarop de nieuwste series en films illegaal konden worden bekeken, zijn neergehaald door de globale anti-piraterij organisatie ACE.

De organisatie, die bestaat uit een coalitie van 's werelds grootste entertainmentbedrijven als Amazon, Warner Bros., Disney, HBO en Netflix, en die strijdt tegen het illegaal verspreiden van auteursrechtelijk beschermde materialen, heeft een overeenkomst getroffen met de twee sites die heeft geleid tot het officieel staken van al hun activiteiten. Hoewel de sites uit zichzelf niet illegaal waren, vormden ze jarenlang een doorn in het oog van menig copyrighthouders vanwege de grote hoeveelheid illegale content die op de sites te vinden was.

Dat is nu verleden tijd. Gebruikers die vandaag de sites bezoeken, krijgen voortaan een bericht te zien waarin staat dat de sites niet langer operationeel zijn en kunnen dus ook geen videos meer bekijken.

ACE meldt voorts dat beide sites een monsterboete hebben opgelegd gekregen. Hoeveel die bedraagt, is niet bekend.

 
Zojuist gezien dat er bij Kodi in de lijst met streams gewoon openload tussen staat met links, de website zelf is ook gewoon [weer?] open.

Ik ben eens benieuwd hoe lang Streamango nog dicht blijft .

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan