Atilla...

Geld dat voor seca ook? Een kaart waarop de abbo verloopt zou toch met bijvoorbeeld oscam kunstmatig in leven gehouden kunnen worden door een bepaalde block in te stellen?

Er is altijd een geldige Key gecombineerd met een Channel ID nodig om een programma te ontsleutelen. Deze combinatie is 9 bytes lang, waarbij de eerste byte van de Key zijn nummer aangeeft.
Bijvoorbeeld: 10 02 AB 64 23 C2 A5 76 DE is een complete Key 10. Een Keylist is hier en daar op internet te downloaden. Er bestaat een speciale Key genaamd Masterkey. Deze is absoluut noodzakelijk als de ProviderID gewisseld wordt. Als de Masterkey ongeldig is, wat overigens ook het geval is bij gebruikte 0300/0400 kaarten, dan accepteert de kaart geen normale Keyupdate meer! Dat betekend dat jullie geen Key meer op de kaart moeten schrijven omdat de kaart dan 100% NIET meer werkt! Na een Keywissel kan men normalerwijze zo'n kaart afschrijven. Een Masterkey is vaak aan de hand van een online Database op diverse sites te achterhalen mits je het hexserienumer van de kaart ook weet.

Date:
Elke Provider heeft een voortlopende datum: Provider 00 noemen we t0 en Provider 10 noemen we t1. Deze date is 2 bytes lang, bijv. 02A3. De juiste date is enorm belangrijk bijvoorbeeld voor het schrijven van een Key.

 
Je moet dat zien in het daglicht van de tijd dat die site gemaakt is, dus vele vele jaren geleden.

Ik heb de Atilla Evil Ways site altijd online gehouden, gewoon voor de lol en voor naslag van hoe het "vroegah" was. :)

Zoals bovenaan staat:

Het enige wat ik gedaan heb is de vertaling vanuit het Duits naar het Nederlands.

En erboven staan de originele schrijvers van die FAQ.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan