nieuw virus ???

P

peterpan

Een nieuw wormvirus, onder de naam Nimda, is actief en vormt een ernstige bedreiging voor gebruikers van internet. De worm kan op verschillende manieren uw PC binnendringen:

-1- Via e-mail. Nimda kan als e-mail (zonder onderwerpregel) binnenkomen en bevat een bijlage/attachment.

-2- Via geïnfecteerde computers die het virus doorgeven aan andere webservers (servers draaien met chello is niet toegestaan).

-3- Via bezoek aan een besmette website. PC's van bezoekers kunnen geïnfecteerd raken.

We raden ernstig aan alle e-mails zorgvuldig te checken. Verwijder mails waarvan de afzender onbekend is. Open in geen geval de bijlage/attachment. Probeer tijdens het surfen op het web onbetrouwbare sites te mijden.

Op de status pagina van chello (http://subscriber.chello.nl/support/status.html) houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor verdere informatie en advies voor de bescherming van uw PC kunnen wij de volgende sites aanbevelen:

http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/topics/Nimda.asp

http://windowsupdate.microsoft.com

http://www.mcafee.com/anti-virus/viruses/nimda/default.asp?cid=2444

http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/w32.nimda.a@mm.html

Hopende hiermee u voldoende te hebben geïnfecteerd,

UPC-Nederland en chello

 
Normaal laten we commerciele reklame niet toe. Maar gezien dit virus wel uiterst irritant kan zijn, laten we deze posting toe.

Dit om te voorkomen dat wij, net als onze gebruikers, weer een hele doos van die geinfecteerde mailtjes krijgen zoals met het w32/magistr virus die overigens nog steeds regelmatig binnen komen.

Mensen update jullie virusscanner en als je er geen hebt, dan neem er NU een.

Hier http://www.grisoft.com/html/us_downl.cfm kun je er nu GRATIS eentje krijgen, registratie voor 1 jaar met updates, dus ben je gratis voorzien van een goede virusscanner, met updates via internet! Alleen even een fake adres in een ander land dan een Europees land opgeven anders krijg je de 60day trial.:)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan