Jump to content
Sign in to follow this  
satshow

Walbanger 380

Recommended Posts

satshow

Voor degene die het nog niet weten, walbanger 380 is op het moment uit, hier is nu de cardserial per provider in te stellen.

 

Heb hem getest en krijg mooi de updates binnen.


groetjes satshow

Share this post


Link to post
Guest redneck eyeball

En zou je aub zo vriendelijk willen zijn ons wat card serials door te spelen die werken ...

 

Wil dit trouwens zeggen dat de reden dat we geen updates meer binnen kregen op 03 en 04 dat dit te maken had met de card serial ? Of is m'n mk01 en ppua toch niet meer geldig ? Want ik kreeg hier gewoon niks binnen op die providers.

 

Op Cyfra kreeg ik wel drie nieuwe fake keys en daarna geen beeld meer :) Dus als iemand een mk01 van Cyfra op overschot heeft hoor ik het graag :) :) :)

 

CU

Red

Share this post


Link to post
Guest djazzie

red . ligt niet aan het serie geval op 0003 en 0004

wb 3.8 heeft nu gelukkig wel de mogelijkheid om serial toe te kennen aan provider . En om de kaart te loggen als je season2 hebt. ( let wel op de provider volgorde)

wat betreft 00 03 & 00 04 laten we hopen dat het een pc crash is . er zijn wel degelijk keys die uppen , en er komen er elke dag meer bij :)).

 

dus goede hoop dat ze eind van de maand allemaal weer actief zijn .

 

gr dj

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.