enquete c*nal d*gitaal

O

opeltje

ze worden wakker in hilversum.

een klantenonderzoek van onze plus vrienden. werd gebeld door een onderzoeksburo die namens de boys even wouden weten hoe ik over hun helpdesk en diensten dacht. (mogen ze onze gegevens wel zo maar doorspelen aan derden??)

reactie: niet best dus. maar op zich goed dat ze daar eens mee bezig gaan. mischien komt het toch allemaal eens goed.

greetings opeltje

 
Dan hebben je zeker ook gevraagt of je wel eens van een goldkaart heb gehoort.

:biggrin::biggrin:

 
nee, dat niet, het ging alleen over de service. en dat vond ik niet echt ok. het ging niet over de manier van kijken of iets dergelijks.

greetings opeltje

 
Alleen als ik me *heel* erg sterk vergis lezen ze op de satellite boards gewoon mee, dus ze zijn sowieso wakker. En het inhuren van een onderzoeksbureau is geen probleem, zolang het onderzoeksbureau geen eigen bestanden gaat aanleggen m.b.v. van de Canal Digitaal bestanden en daar gegevens uithalen. Het zou wat lastig zijn als je voor allerlei klusjes geen derden mag inschakelen (mits je er maar voor zorgt dat ze niet op de loop gaan met je gegevens).

 
Ze lezen zeker mee op de boards, maar wakker zijn ze nog lang niet, verder zijn ze nogal laatdunkend aangezien onze C+ "vrienden" denken dat het niveau op de boards van niet al te hoge intelligentie getuigt, die uitspraak hebben ze immers gedaan.

Ik vermoed derhalve dat ze ofwel alleen de kletspraat lezen, ofwel dat ze het niet erg vinden dat mensen van "niet al te hoge intelligentie" klaarblijkelijk in staat zijn het door hun van "hoge intelligentie" voorziene specialisten gemaakte onkraakbare Seca/Mediaguard volledig open te gooien, en nog wel verder dan 1 landpakketje.

Verder blijkt uit die uitspraak ook dat ze niet veel om hun abonnee's geven want er zijn toch een hoop mensen die hier lezen die in hun klantenbestand zitten....

Leuk voor die klanten dat ze kunnen lezen dat ze door C+ ook onder de minder hoge intellenten geplaatst worden. Hieruit zou je overigens de conclusie kunnen trekken dat iemand met een hoge intelligentie dus geen abonnee wordt van C+.:biggrin:

Maar even serieus. Als ik dat zo bedenk vraag ik me af wie nu eigenlijk de mensen van niet al te hoge intelligentie zijn. Temeer als ik uitspraken bedenk waarin ze ook nog openlijk gaan aangeven dat hun codering volledig gekraakt en open ligt, in plaats van hier een meer voorzichtige uitspraak over te doen of een leugentje om bestwil te geven (want liegen kunnen ze ook, dat is al bewezen bij uitspraken op hun site die niet strookten met uitspraken van de rechter).

Tja..... van de andere kant.... je hoeft ook niet van al te hoge intelligentie te zijn om te kunnen snappen dat C+ echt niet de slimste is. :biggrin::biggrin::biggrin:

 
Ik denk dat ze in de afdeling kletspraat zijn begonnen met lezen , na een aantal topics zijn gestop, en daarna direct de conclusie getrokken hebben dat het IQ peil erg laag ligt. :)

 
Mijn inziens is het niveau van de topics in "kletspraat"vrij hoog,maarre....dat kan ook aan mij liggen (iq 79.5 )

Wat de service van c+ betrefd,paar jaar geleden was die nog vrij goed.Een paar jaar geleden een kabelabo op de rood en blauwzenders gehad,aanmelden 5 minuten,afmelden 2 maand,moest ik toch nog 2 maand kijken naar hun geweldige aanbod van films.

:biggrin: :d :biggrin:

 
Het is maar wat je goed noemt, toen betaalde je immers even veel voor die 2 kabelzenders als de satellietjongens voor nog een paar zenders meer.;)

 
Ik heb, om het even te hebben over de slimheid van C+, me destijds inderdaad eens goed verdiept in de uitspraak van de kort geding rechter in Den Bosch. Daar is C+ toen inderdaad volledig ten onrechte mee aan de loop gegaan. Een juiste analyse was: een ernstig geval van een Pyrrhus overwinning. Ik kon er toen eigenlijk niets anders uit opmaken dan het iedereen vrij staat kaartjes op voorraad te hebben. Als er maar niks op staat. Moet je over zo'n uitspraak nou juichen (hetgeen ze toch wel deden in de publiciteit). Het enige wat er binnen werd gehaald was dat handelaren geen kant-en-klare kaartjes mogen afleveren. Tsja: het was nou toch wel heel erg te voorzien dat dat inderdaad onrechtmatig zouw worden bevonden.

De zaak Axel heb ik overigens nog steeds niet boven tafel (wie wel, mag zo bij mij in de postbak... - ik duik dadelijk wel even rechtspraak nl in, maar daar stond hij eerder nog niet).

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan