Topic sluiten.

A

appie39

Het valt me op dat in de bedelstaf bepaalde topics gesloten zijn.Hier gaat het dan om topics waar een SM aan te pas is gekomen,hetzij omdat hij/zij zelf de posting gedaan heeft,hetzij omdat er regels overtreden zijn.Hoe kan iemand die niet zelf een posting kan sluiten deze laten sluiten??

Volgens de regels mag je hier niet reply-en.Zou er voor de boodschap "topic kan dicht" een uitzondering gemaakt kunnen worden?

Groetjes,

Appie

 
Sommige topics zijn gesloten of omdat er op gereplyed is of omdat betreffende al op een of andere wijze heeft laten weten dat hij geholpen heeft.

Nu is het zo dat met de regel dat er niet gereplyed mag worden, bedoelt wordt dat er geen onzinnige reply's en geen hulpreply's gegeven mogen worden etc.

De enige uitzondering hierop is inderdaad als de poster zelf aangeeft dat het topic gesloten kan worden of dat hij schrijft geholpen te zijn c.q. al een oplossing gevonden te hebben.

In dat geval wordt de posting gesloten. Dit recht is uitsluitend voorbehouden dus aan de originele starter van het topic.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan