Prettige Kerstdagen.

P

peez

Eend met Whisky

Ingredienten voor 6 personen

*Een eend van ongeveer 5 kilo

*Twee grote flessen whisky

*Spekreepjes

*Olijfolie

*Peper en zout

De eend larderen en de binnenkant inwrijven met pepere n zout.

De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.

Een longdrink glas voor de helft vullen met whisky.

DE whisky opdrinken gedurende het opwarmen van de oven

De een d op een vuurvaste schaal leggen en een tweede glas whisky

inschenken.Het tweede glas opdrinken en de eend in de oven zetten.

Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glaven vubben met

whisky.

De glaven opdlinken en de scherven van het eeerste glaf oplapen.

Nog een haif glaf insjenke en opdlinke.

Na een haif uur de ofe opedoen om deend te sjekken.

Blantwondezalf en de padkamer gaanale en op de povekant van de linkerand

doen.

Deent nogis opraape en met een natdoek de blandwondezaif van deent vege.

Ze hand ontvette me wisky en de tupe zaif weer oprape

't Kapotte glazzopvege endeent terug in dehove doen

deent oprape en dove eerst opedoen

De twwweede fles biki opedoen en overeind zette

Opstaan van de vjoer en tochma blijve sitte.

De bles op de grond sette

Uit le bles djinke wande glave zijn kapot

Den ove aftette, deooge sjuite en omfallu.

Fijne kerstdagen!

Peez

 
nou dankje,ik zit nu met mijn neus te typen.

beide handen in het verband,ha ha.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan