TPS

satelliet

Active member
Special Friend
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
228
Waarderingsscore
0
Punten
0
Blijkbaar heeft niemand hier problemen met de TPS attacks vooral op de transponders van TF1 en Multivision, omdat hier geen topics over staan. Nochtans ik heb héél wat problemen met deze. Iemand al een oplossing? Ik las ergens op een Frans bord dat alles beter loopt als de laatste byte van de ident "00" door "08" vervangen wordt, maar dit schijnt geen steek te houden.

 
Ik ben aan een oplossing bezig en zit al héél ver, ik heb reeds beeld, maar ben aan 't uitzoeken waarom er problemen zijn met alle bestaande files ... blijkbaar is niemand geïnteresseerd, dus zoek ik wel verder op mijn eentje.

 
Dacht je nu echt dat we niet geinteresseerd zijn, ik wel in elk geval. Maar ik wilde geen reactie geven omdat ik geen oplossing weet. Ik dacht dat het toch aan de firmware van de Humax ligt, ongeveer gelijk aan de attacks die Palco heeft gedaan einde december...

 
en ik in ieder geval ook !

Ik mis m'n BBC Prime vooral ...

CU

Red

 
Ok, fijn dat ik toch reacties krijg.

Ik heb al beeld op een Aston Simba 202 en een Aston Xena 2000.

Het probleem ligt bij deze tuners dat het aantal providers naar 12 moet verminderd worden i.p.v. 16 en TPS liefst als eerste provider plaatsen, geeft anders moeilijkheden, maar toch niet altijd.

Met een Echostar 3000 IPV hoef je enkel de nieuwe soft in de tuner te blazen, aantal providers heb ik nog niet getest.

Met de Strong SRT4400 heb ik enkel op Multivision succes, de andere geven enkel geluid, geen beeld. Op TF1 geen positief resultaat.

Met de Red Cam ben ik ook bezig, zodra ik hiervan de oplossing weet laat ik iets horen.

Let wel, ik ben geen expert in algoritmen, ik probeer gewoon allerlei combinaties uit.

Mogelijkheid zou ook vb. op een funcard of silvercard zijn van het aantal providers eens tot 9 of 10 stuks te minderen en te testen. Wie test dit eens uit???? Heb zelf nu geen tijd.

Ik ben nu vooral bezig met de Red Cam.

Daarstraks belde er mij een "Franse Alweter" dat hij vernomen had via een telefoontje aan TPS dat ze hun systeem gewijzigd hebben en niet meer in DVB norm uitzonden, en dat alle modulen waardeloos waren, of naar de fabriek moesten voor een update.

Gezien ik nu toch beeld krijg via die Astons denk ik dat deze persoon een volledig "uit de duim" gezogen verhaaltje bovenhaalde.

 
De Red Cam zou moeten een update krijgen naar V483.

Dit kan via de Hotbird 12092 GHz, Pol H, SR 27500, FEC 3/4

Naar verluidt zou het probleem opgelost zijn. Ga ik morgen eens testen.

De Black Labels moeten inderdaad terug naar de fabriek.

Bron: Tele Satellite Frankrijk editie januari 1e pagina onderaan.

 
Ik vind het in ieder geval knap wat jullie doen. Hopelijk kunnen we weer snel naar BBC Prime en nog wat andere zenders van TPS kijken. Elders had ik horen zeggen dat Tps overgeschakeld was naar Viacces II maar dat blijkt dan toch niet te kloppen.

 
Nee zeker en vast niet, TPS is niet naar Vi*cc*ss 2 overgeschakeld, anders zouden de andere tuners er ook niet op werken. Intussen heb ik zopas twee v481's naar v483 geprogd. De barracuda's werken er in elk geval niet op, maar wij zoeken verder.

 
Nou, het is toch echt waar dat mijn CI nu niet meer werkt op de TPS-kanalen!!:[

Na een dagje downloaden, proggen, loggen, emuleren en lezen, vooral veel lezen, ben ik er nu wel uit: mijn CIMmetje Black Label van SCM Microsystems versie 1.20 was en is niet klaar voor de "move" van TPS.

Blijkt deze CI nooit helemaal aan de DvB standaard te hebben voldaan, ondanks het DvB label achterop!

Hier staat het allemaal:

http://pub95.ezboard.com/fthelasttimefrm6.showMessage?topicID=74.topic

En ik was al helemaal de pineut, want Echostar (de maker van mijn AD3000ip ontvangertje) was al bijna de laatste met een SW-update (V800), van SCM moeten we het helemaal maar afwachten......

OTA-update zit er zeker niet aan te komen. Wat ik nu van die Fransen heb begrepen, denkt SCM aan een update via de PC en dus het internet: cimmetje proggen dus, met alle "gevaren" van dien natuurlijk!

Deze link maar ff in de gaten houden, denk ik:

http://www.scmmicro.com/dvb/cam.html

Bah, bah en nog eens bah!

Maar ach, het geeft ook wel weer een stuk rust, nu ik zeker weet dat ik er verder niks meer zelf aan kan doen.:biggrin:

Ga ik weer gewoon verder met de andere facetten van mijn hobby: mijn nieuwe Topfield..... (helaas geen embedded viaccess;))

En wat keek ik nou helemaal naar TPS ...........

maar toch kan ik 't niet hebben!

Zijn er nog lotgenoten met een echt viaccess abootje ?

Dan kunnen we de consumentenbond nog inschakelen.......;)

 
Tot nu toe niets gevonden voor de V483 - TPS blijft weigeren te werken.

 
Om de een of andere reden werken bij mij *alle* zeven Multivsion kanalen weer. Aanvankelijk dacht ik dat dit alleen voor het voetballen was (dat is toch ook wat, op zeven tegelijk voetballen... ) maar hij blijft het nu doen. Geen idee waarom. Wel dat er geen Funcard maar een Sivercard in zit (de Fun doet nu ook op het pornokanaal Multivision 4 niks meer, teveel aan gekloot door mijzelf).

Ik kan me alleen indenken dat ik die Siver er in heb gestoken voordat het voetballen begon, toen niets gecodeerd was, en dat hij daarna alle is blijven ontvangen. Ik kan me dus niet voorstellen dat het met de PBM of iets dergelijks te maken heeft.

Eerlijk gezegd: ik heb geen idee hoe ik die silvercards moet editten. Kan iemand me daar nog een tip over geven, want wat ik er nu aan rotzooi is gewoon schieten in de lucht (Isvedit en picbined zijn toch niet echt geschikt...

Over BBC Prime: die werken bij mij op de Funcard en op de Silvercard. Op de Fun heb ik hem er gewoon bij gezet (hij wordt blijkbaar nooit "standaard meegeleverd") en zoals gezegd: die silvercard daar weet ik eigenlijk geen raad mee maar hij deed het gewoon (tot op heden had ik eigenlijk wel genoeg aan de funcard).

 
Het editten van de silver moet toch lukken met picbined v151. Multivision is zo het probleem niet krijg ik zelfs op een Strong4400 in werking maar die TPS niet, ook niet met de red cam v483

 
Zoals jullie aan het tijdstip van posten zien ben ik laat thuis. Even snel gekeken hoe het met TPS zit: weer eruit ! Snap daar niets van. Ik zal die nieuwe editors eens even ophalen, ik lig een editie of drie achter zie ik. Ook nog eens onderzoeken of ik met een Viaccess kaart inderdaad wel iet te zien krijg

 
Ze beginnen eraan denk ik, sinds vanmorgen liggen de ART kanalen op Hotbird ook uit het Vi*cc*ss gebeuren. Ik las op een Duits forum om even het ID aan te passen, maar dat lukt niet. Ik denk dat we hier hetzelfde probleem hebben als bij TPS.

Als ze zo verder gaan zal er kortelings niet meer veel te beleven vallen met de v483.

 
Klopt!

Als ik naar een kanaal van Arabesque kijk,kan ik keurig de nieuwe id lezen(016400)En ook de nieuwe ecm.

Maar...Als ik de oude id (008400)gebruik,en ik voer de juiste ecm in is ook alles open.

bv:Art Glob-0500.

mov-0504.

enz..Gr Ghost

 
Waarschijnlijk waren het van ochtend de laatste stuip trekkingen van Arabesque .

Ik krijg het nu niet meer open.

Gr Ghost.

 
De 9500 decodeert TPS nog prima, je moet alleen in de Nomanit de auto-zoekfunktie af zetten. Tenminste, gisteravond, toen zonden ze van enkele kanalen de juiste ECM pid niet in de PMT.

 
Zoals te lezen in mijn posting topic "nieuws" stuurt Aston nu de V3.08 via de Hotbird uit voor de Simba 201 en 202. Op de 202 kan men nu zoals van ouds terug de TF1 ontvangen. Dit zet mij tot nadenken dat wij niet verder moeten zoeken om deze kanalen te verkrijgen op de oude wijze, maar gewoon geduldig moeten afwachten totdat de fabrikanten hun soft aanpassen.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan