Jos -> FERRARI!? Part 2

M

Mike The Bike

http://www.Formule1.nl

Intussen wordt er in Italië gespeculeerd over een testbetrekking van Jos Verstappen bij de Scuderia. De Nederlander zou in Italië zijn om te karten, maar de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport meent dat hij in Maranello een stoeltje laat maken. Vorige week erkende Verstappen al dat hij half december een aanbod van Ferrari heeft gekregen.

Nu komt 't:

Het is opvallend dat alle tests met de nieuwe Ferrari door Michael Schumacher worden uitgevoerd. Rubens Barrichello lijkt nauwelijks bij het ontwikkelingsprogramma te worden betrokken.

Rijdt Jos dadelijk bij de Scuderia? ipv Rubinho???

Grtz Mike

 
Hmmm, ik denk niet dat Jean Todt zich tot hetzelfde niveau laat verlagen als Tom Walkinshaw, maar mischien dat ie een paar races wacht :)

Grtz Bullet.

 
Ze hebben waarschijnlijk betere ervaringen bij de tests die Schumi aflegt en de technische ideeen en hulp die hij kan bieden.

Maar ik zou het toch wel leuk vinden als Jos een stoeltje bij Ferrari zou krijgen.:)

 
Luca Badoer en Luciano Burti doen het meeste testwerk.

Het feit dat Schumi meer testwerk doet dan Barrichello bewijst eens te meer dat Schumi het voor het zeggen heeft en niemand anders:de wagen wordt gemaakt zoals Schumi het wil !!

Bovendien heeft Badoer in zijn contract staan dat hij de volgende coureur wordt mocht Schumi of Barri om welke reden ook (tijdelijk) uitvallen.Dit heeft hij bedongen nadat hij gepasseerd werd toen Schumi zijn been brak en men met Salo op de proppen kwam.Maar ja,contracten en F1.....................

Groetjes,

Appie

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan