Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mike The Bike

Jos -> FERRARI!? Part 2

Recommended Posts

Guest Mike The Bike

http://www.Formule1.nl

 

Intussen wordt er in Italië gespeculeerd over een testbetrekking van Jos Verstappen bij de Scuderia. De Nederlander zou in Italië zijn om te karten, maar de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport meent dat hij in Maranello een stoeltje laat maken. Vorige week erkende Verstappen al dat hij half december een aanbod van Ferrari heeft gekregen.

 

Nu komt 't:

 

Het is opvallend dat alle tests met de nieuwe Ferrari door Michael Schumacher worden uitgevoerd. Rubens Barrichello lijkt nauwelijks bij het ontwikkelingsprogramma te worden betrokken.

 

Rijdt Jos dadelijk bij de Scuderia? ipv Rubinho???

 

Grtz Mike

Share this post


Link to post
Guest bullet

Hmmm, ik denk niet dat Jean Todt zich tot hetzelfde niveau laat verlagen als Tom Walkinshaw, maar mischien dat ie een paar races wacht :)

 

Grtz Bullet.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ze hebben waarschijnlijk betere ervaringen bij de tests die Schumi aflegt en de technische ideeen en hulp die hij kan bieden.

 

Maar ik zou het toch wel leuk vinden als Jos een stoeltje bij Ferrari zou krijgen.:)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest appie39

Luca Badoer en Luciano Burti doen het meeste testwerk.

Het feit dat Schumi meer testwerk doet dan Barrichello bewijst eens te meer dat Schumi het voor het zeggen heeft en niemand anders:de wagen wordt gemaakt zoals Schumi het wil !!

Bovendien heeft Badoer in zijn contract staan dat hij de volgende coureur wordt mocht Schumi of Barri om welke reden ook (tijdelijk) uitvallen.Dit heeft hij bedongen nadat hij gepasseerd werd toen Schumi zijn been brak en men met Salo op de proppen kwam.Maar ja,contracten en F1.....................

 

Groetjes,

 

Appie

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.