Solidariteitsactie Satellitefun met Duitse Satellietscene

Status
Niet open voor verdere reacties.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.807
Waarderingsscore
1.015
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Zoals jullie in een van de postings hieronder kunnen zien, hebben veel Duitse boards besloten hun deuren te sluiten, althans op zijn minst tot 19 maart wanneer er een statement of uitspraak zal komen van Dr. Kofler die de situatie van Premiere World zal verklaren.

Zoals men in o.a. ook Satellite heeft kunnen lezen, maakt Premiere World per dag een paar miljoen gulden verlies. Mede overigens vanwege Kirch's veel te dure aankoop van de Formule-1 rechten, die hij nu niet meer of nauwelijks goed verkocht krijgt.

Het is ons bekend dat gezien de service en het aanbod, kortom de prijs/kwaliteit verhouding van Premiere World, ook vele Nederlanders, waaronder ook vrijwel alle beheerders van dit board, een abonnement zouden nemen op Premiere World indien dit in Nederland mogelijk zou zijn.

Aangezien het ons board om de techniek en het hobbyen gaat in de satellietscene en niet om het gratis kijken willen we deze ludieke actie van de Duitse boards uiteraard graag steunen.

Derhalve verklaart SatelliteFun zich solidair met deze ludieke en unieke actie.

Aangezien wij echter geen illegale activiteiten ontplooien voor wat betreft het illegaal activeren van betaalzenders, en gezien wij hier meer met C+ te maken hebben dan met PW (alhoewel voor wat betreft Irdeto de techniek vrijwel gelijk is) gaan we natuurlijk niet ons board sluiten.

Wel verzoeken we iedereen, in elk geval tot en met dinsdagavond 19 maart de aktie te steunen en totaal geen vragen meer te stellen over Premiere World OOK NIET MEER IN DE BEDELSTAF. Wij zullen postings die om files vragen voor Premiere World dan ook tijdelijk verwijderen.

Het wordt als maar duidelijk dat we gezamenlijk paal en perk moeten stellen aan de activiteiten die het gratis kijken bevorderen aangezien anders onze hobby ten onder gaat aan het failliet gaan van goede providers.

Of willen we soms dat C+ ook Duitsland kan overnemen na een faillisement van Kirch? Dacht 't niet. Andersom zou me persoonlijk wel kunnen bekoren.:)

Hopelijk kan iedereen zich hierin vinden en werken zoveel mogelijk mensen mee voor die korte tijd die we van jullie hiervoor vragen.

Eventuele discussies hieromtrent a.u.b. in Kletspraat waar ze thuis horen.

Het Satellite Fun Team.

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan