Jump to content
Sign in to follow this  
Guest pizzabakker

echostar 9800

Recommended Posts

Guest pizzabakker

Beste allemaal.

Ik heb het volgende probleem,is er iemand die kan helpen??

De voeding was kapot en is weer gerepareerd maar de ontvanger wil niet opstarten.Heb toevallig een zelfde ontvanger nog staan en de voeding die gerepareerd is werkt hier wel in.

De lampjes gaan zacht branden,maar hij gaat niet verder.

heb al het een en ander omgeruild van de ene naar de andere ontvanger maar ik krijg hem niet aan de praat.

Wanneer de CAM eruit is gaat de groene led wel branden maar verder gebeurt er weer niks.Andere CAM helpt ook niet.

Heeeelp

Share this post


Link to post
Guest xgabox

heel klein kansje geef ik je .door even je F connectors te controleren.

 

de echostar 9800 geeft nix door of geeft een zwak lampje op display als er sprake is van kortsluiting op de tuner of de Fconnector (coax).

 

wie weet,,

Share this post


Link to post
Guest pizzabakker

Bedankt alvast,ga het ff proberen

Share this post


Link to post
Guest pizzabakker

Alles gecontroleerd maar geen resultaat!

Nog meer suggesties??

Share this post


Link to post
Guest Exposure

Lijkt erop dat de voeding toen ie kapot ging ook nog een ander onderdeel heeft gesloopt..

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.