Kaartwissel Telepiu

A

appie39

Vanaf 5 juni gaat Tele+ de klanten informeren omtrent de kaartwissel.Te zien op "Vetrina"(FTA).Gaat dus eerst Italië en dan Frankrijk over op SECA2 !!!

Groetjes,

Appie

 
Sterker nog vanaf 5 juni gaat D+ daadwerkelijk de nieuwe kaart gebruiken met de idents 0070, 0071, 0072, 0073 en 0074. Vanaf die datum zal stapgewijs de zenders binnen het pakket overgaan naar simulcrypt seca 1 en seca 2 coderingen. De bedoeling is dit "tot in de late zomer" te laten voortduren en dan de simulcrypt van seca 1 uit te schakelen.

Als het volgens planning gaat zal vanaf begin juli Canal + France seca 2 invoeren en dan gedurende 1 tot 2 maanden simulcrypt seca 1 en seca 2 uitzenden.

EN DAN......Dan zijn wij in Nederland aan de beurt. Gesproken werd over 4e kwartaal 2002 en zoals het er nu uitziet en er komen geen echte grote onverwachtse problemen in Italie en Frankrijk aan het licht dan wordt het begin 4e kwartaal 2002 en zouden we wellicht in september al met seca 2 in Nederland geconfronteerd kunnen worden.

Overigens is het in Italie een witte kaart die men gebruikt zodat we dan waarschijnlijk een witte en een zwarte weduwe hebben :):):)

 
Overigens is het in Italie een witte kaart die men gebruikt zodat we dan waarschijnlijk een witte en een zwarte weduwe hebben :):):) [/b]

we zullen zien of we daar kinderen mee kunnen maken..:)

heheheheheh.....!

 
Lees net op de telepiu-site dat mensen met een Stream-kaart die tevens een Tele+ abonnement hebben GEEN nieuwe kaart krijgen !!!

Ook staat er dat mensen met een Stream-kaart gewoon Tele+ kunnen blijven kijken.

Voor zover mij bekend zendt Tele+ alleen in seca uit.Of hebben ze misschien (stiekem) een symulcrypt ( of wordt NDS weer uit de kast gehaald).

Ben reuze benieuwd hoe T+ dit op gaat lossen !!!!

Iemand een idee ?????

Groetjes,

Appie

 
Dat zou er op blijken dat de huidige streamkaart seca 2 aan zou moeten kunnen. Niets anders zou je daar uit kunnen laten voorhalen.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan