Jump to content
Guest boes80

seca2 kaarten te koop

Recommended Posts

Guest boes80

wat vinden jullie hiervan ??? http://www.commerciëlesite.pl

 

 

/mod on/

Das dus wat heet een commerciële site, en mag daarom niet geplaatst worden, ook niet als je dat doet om er schande over te spreken.

/mod off/

Share this post


Link to post
Guest tendoryu

schande ze mogen die site direct sluiten als er geld mee gemoeid is zijn die verkoopers alweer daar

Share this post


Link to post
Satwatcher

Jullie zullen in de directe toekomst meer van dit soort sites tegenkomen. Er schijnt een levende handel op komst te zijn van deze kloon seca 2 kaarten.

 

Laten we 1 ding van te voren afspreken met elkaar. Alle links welke hiertoe betrekking hebben mogen NIET zonder toestemming van een van de moderators op dit board geplaatst worden. Mocht je van mening wezen dat je toch andere gebruikers moet wijzen op de gevaren van een bepaalde site dan is de geëigende weg om eerst deze link voor toestemming naar een van de moderators van dit board te sturen of naar info@satellitefun.org


Satwatcher

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.