C+NL en C+ Polen worden verkocht

Citaat:

De rest van Canal+, waaronder betaalzenders in Frankrijk en Duitsland, wordt verder verzelfstandigd. Het verwacht daarvoor echter geen belangstelling, zolang de Nederlandse zender nog onderdeel van de tv-tak uitmaakt. Vandaar dat het deze dus van de hand wil doen. De tv-activiteiten zijn namelijk goed voor zeventig procent van de verliezen die Vivendi het afgelopen jaar boekte.

C+ in Duitsland ??

 
Het is een hele vage vertaling van een user van deze site van een orgineel bericht in de Parool van 24-07-02.

Daarin werd Duitsland genoemd als 1 van de landen waarin providers net als in Nederland problemen hebben en verlies draaien met het bedrijf.

Maar Canal + Benelux (dus ook de kabelpoot in Belgie) en Canal + Polen staan samen met detechologie dochter Seca echt te koop. De koper van het Franse gedeelte van Canal + wil alleen de Spaanse tak nog erbij nemen en de rest is hij niet in geintresseerd omdat in Polen de economie te laag is en in Nederland de kabeldichtheid te hoog is. Al eerder wat de Italiaanse tak D+ verkocht aan News inc. van Rupert Murdoch. Het schijnt zelfs zo ver te gaan dat mocht binnen een vooraf bepaalde, en nog voor ons onbekende, tijd er geen koper zou zijn me zelfs gaat overwegen om zelfstandig de stekker uit deze ondernemingen te trekken.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan