Jump to content
Guest Compy

Dreambox

Recommended Posts

Guest Compy

Wat zijn eigelijk de gedachten over deze dreambox?

Heeft iemand hem al aan het werk gezien ?

 

Greetings

Compy

Share this post


Link to post
Satwatcher

Hij wordt met de dag meer gestript op de specificaties die waren opgegeven in den beginne. Het is nu gewoon een veredelde DBOX2 geworden zo lijkt het. Alle ophef over meerdere DVB normen welke hij aan zou kunnen is in rook opgegaan.

 

Natuurlijk wordt het een leuk stukje speelgoed voor de doorgewinterde hobbyist die zich ook nog eens een weg kan zoeken of zou willen proberen te zoeken door kernel linux. Alleen kan je dat met een dbox 2 op dit moment ook dus echt heel erg revolutionair is het allemaal niet meer na het strippen van leuke onderdelen.

 

Maar om echte goede conclussies te trekken moet je wachten op de eerste samples en die zijn in Duitsland op dit moment al weer voor meerdere weken vertraagd zo blijkt dus de definitieve release zal ook wel de nodige vertraging opleveren.


Satwatcher

Share this post


Link to post
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.