C+ terug in de tijd

Dirk Digicomm

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
11 feb 2001
Berichten
806
Waarderingsscore
4
Punten
18
Leeftijd
81
Locatie
Niedersachsen (D)
Vanmorgen ontving ik een folder met brief van Canaldigitaal.

Een citaat van deze brief:

Prijsverlaging door COMBI-pakket

Al enige tijd beschikt u zowel over het BASIS-pakket als het CANAL+pakket. De pakketten heeft u afzonderlijk van elkaar afgesloten en u betaalt per pakket het abonnementsgeld.

CANALDIGITAAL biedt tegenwoordig beide pakketten aan in één pakket, het zogenaamde COMBI-pakket. Het COMBI-pakket is inclusief het gratis SET TOP BOX-pakket en het abonnementsgeld bedraagt € 32,50 per maand.

Vanaf 1 januari 2003 zulle wij uw pakketten overzetten naar eer COMBI-pakket. Zo profiteert u van een kleine prijsverlaging terwijl u hetzelfde aanbod ontvangt. In plaats van € 33,05 (BASIS-pakket € 6,25 en CANAL+ pakket € 26,80) betaalt u nu € 32,50 voor het COMBI-pakket.

Tot zover het citaat.

Ik heb indertijd een totaal pakket afgesloten met de door C+ genoemde zenders in het pakket. C+ heeft zelf in augustus, zonder enig bericht, de pakketten gescheiden.

Nu doet C+ voorkomen dat door het COMBI-pakket het abonnementsgeld omlaag gaat, maar dit is ook schijn.

De prijs gaat in januari juist omhoog. De kosten voor het BASIS-pakket is nu € 5,99 en CANAL+ pakket € 25,63, samen € 31,62

Er wordt dus tevens weer stilletjes een prijsverhoging gecamoufleerd doorgevoerd.

 
Hahaha, ze proberen slecht nieuws toch altijd weer mooi te brengen, alleen lukt het ze niet om de mensen te overtuigen van het feit dat ze de "waarheid" vertellen.:biggrin:

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan