Alleen seks doet 't goed bij Veronica

S

SuperJoop

HILVERSUM - Als bh-cups c en groter in beeld komen of in een praatprogramma seks centraal staat, stijgen de kijkcijfers van Veronica. Wanneer Menno Buch met Nightclub 'de toestand in de wereld' bespreekt , pakken de kijkers al snel hun afstandsbediening. Seks scoort, zoveel is wel duidelijk.

Bert van der Veer heeft ook nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de nieuwe programmering wil laten doorspekken met seks. Hij zegt te streven naar een marktaandeel van vijf procent. Veronica beleefde zaterdag zijn herstart en kan op basis van drie uitzenddagen voorlopig alleen nog maar drómen over vijf procent.

7 lives xposed, zaterdag uitgezonden, is zo'n programma (een soort BB, waar het alleen om seks gaat) waarmee Veronica scoort: 239.000 kijkers, een marktaandeel van zes procent. Ben je goed in bed?, een sekstest doet het eveneens redelijk met 122.000 kijkers. Met alle andere programma's komt Veronica niet hoger uit dan op marktaandelen van nul en één procent.

Zondag leverde de avonturenfilm Snowbound de meeste kijkers op: 119.000 kijkers.

De beste resultaten behaalde Veronica gisteravond met Webcamgirls, waarin 35 meisjes paraat staan (en liggen) om aan de wensen van de webcambezoekers te voldoen. Een marktaandeel van vier procent.

gooieneemlander

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan