Premiere begint aanval op hackers!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.774
Waarderingsscore
1.000
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Zoals bekend loopt het Premiere World pakket al maanden via de Cerebro en nadien ook Didem kaart gewoon autoupdate inclusief alle Premiere Direkt zenders (de pay-per-view zenders van Premiere).

Verder was er een aantal weken geleden zelfs een emu met keys in omloop die het geheel kon openzetten.

Vanmorgen heeft Premiere de aanval op de hackers geopend door een keywissel te doen, waarbij in elk geval de Cerebro en Didam kaarten uitgevallen zijn en ook de emu niet meer werkt.

Zoals nu blijkt, hebben de hackers geen onwaarheden geschreven. Inmiddels is de nieuwe key al weer bekend en is er ook weer software voor bijv. de Humax in omloop, waarmee het Premiere pakket inmiddels weer werkt.

Gezien het beleid van dit forum geven wij hierover geen diepgaande informatie, maar het is natuurlijk wel interessant om te zien wat er nu als vervolg gaat gebeuren.

Is dit de enige stap die Premiere gaat zetten? Of zullen ze nu proberen de komende tijd meerdere key en wellicht ook rom-wissels te gaan doen om het de hackers en illegale kijkers moeilijk te maken?

De verwachting is natuurlijk van wel, maar als het waar is wat de hackers schreven, zal de beelduitval niet lang duren. Zoals vandaag gebleken is, is het slechts een kwestie van een aantal uren geweest.

We blijven benieuwd!

 
Ook in duitsland is het kat en muis spelletje begonnen dus.

In spanje winnen de katten het momenteel.

 
Yep, in Duitsland nog niet, maarja, eens afwachten wat er nog komen gaat.

Ze waren er met de kaarten in elk geval snel bij, maarja da's toch niet het echte werk.

Ergens had ik nog een tooltje gezien om D+ keys mee op te halen, maar dat werkt momenteel ook nog niet. Ben benieuwd hoe lang de Spaanse katten het uithouden voordat het daar ook verder gaat.:)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan