Fun-euri probleempje en Arcade wijziging.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Er is een upgrade geweest van het cash systeem, dat is het systeem wat voor de Fun-euri zorgt.

Daarin heeft de maker iets gewijzigd, het probleem hiervan is dat men momenteel geen fun-euri meer krijgt als men een reply schrijft, daar kreeg men eerst 5 fun-euri voor, althans in de serieuze forum onderdelen.

De maker is hiervan op de hoogte gesteld, hopelijk is dat snel gefixed.

Dit bericht werd hier in Kletspraat gezet omdat het toch voor de lol gebruikt word.

Het is echter straks wel de bedoeling er meer mee te gaan doen, zo gaan we de fun-euri integreren met de Arcade en moet je dus fun-euri hebben om Arcade games te kunnen spelen.:)

Dat moet overigens voor niemand een probleem zijn omdat iedereen die nieuw registreert er al standaard een aantal krijgt en bestaande gebruikers dat aantal ook hebben en er ook krijgen bij elk nieuw topic en nieuwe reply.

Dan is er nog een kleine wijziging in de Arcade geweest. Aangezien er toch steeds meer gebruikers beginnen te spelen is het leuker als die ook een kans hebben om highscores te bereiken.

Net als ikzelf zijn er mensen die gewoon de hele dag of nacht de tijd hebben om de hele tijd te spelen en zo altijd wel een higscore te halen en dat is niet geheel eerlijk t.o.v. de mensen die werken moeten en niet zoveel tijd hebben.

Daarom is als test momenteel de speeltijd beperkt tot maximaal 10x spelen per dag (of 10 verschillende spelletjes).

Als dat niet werkt kan het aantal keren nog verhoogt of verlaagd worden. Misschien maakt onze Luca dan bijv. ook wat meer kans.:biggrin:

 
Dan is het met die hoge scores ook gedaan :biggrin:

Ik heb vandaag een aanval op je gepleegd met de moonlander en t'was mij bijna gelukt ook :)

 
Lap en k'mag al niet meer spelen ook :[

 
Nou, ik kan ook nog wel iets anders doen tegen hoge scores. Maarja als je 10x moonlander speelt ben je het ook kwijt.

Doch om het wat gemakkelijker te maken heb ik de zaak omgezet naar 20x per dag.:)

 
Het Fun-euri probleempje is opgelost.:)

 
Mooi Tijger nu de spelletjes ook weer terug openzetten. Pfffff vrouw heeft zich heel de avond lopen vervelen, en wie was daar weer de dupe van denk je????? Juist ja, ik dus.

Boets.

 
Hahaha... tja moet je je vrouw beter onder controle houden, en trouwens je had toch ook nog een andere spelletjes site van me gekregen? Stonden daar teveel spelletjes op?:biggrin:

By the way, het aantal games was al weer opgeschroeft naar 20 per dag hoor.:)

 
Er komt nog een aanpassing die ik dus al eerder van plan was. Het gaat de bedoeling worden om middels fun-euri te "betalen" voor de games.

Daar moet ik nog even over puzzelen, goede kans ook dat de fun-euri gereset zullen worden zodat het ook allemaal eerlijk blijft. Dan krijgt dus iedereen een standaard bedrag en daarna word berekend via de postcount wat iedereen er nog bovenop krijgt voor het starten van nieuwe threads en nieuwe reply's (m.u.v. Kletspraat).

Implementatie daarvan zal waarschijnlijk vannacht gaan plaatsvinden. Aangezien fun-euri's niks kosten om te krijgen, kosten de games dus ook niks, maarja, vindt het gewoon leuk om eens zoiets in te bouwen.

Doch dan weten jullie alvast dat er kans is dat er vannacht gewerkt wordt aan het forum, aangezien het ook gaat om de cash optie en bijwerken van tellers kan het dus zijn dat het forum vannacht dicht is.

 
PROTEST!!!!!!! Lekker hoor, daar gaat mijn prijs die ik in de lotto gewonnen heb. hahahahaha. O,ja laat die euro's van kletspraat maar gerust staan, anders kan ik het helemaal wel shaken.

Boets.

 
PROTEST!!!!!!! Lekker hoor' date=' daar gaat mijn prijs die ik in de lotto gewonnen heb. [/quote']
Ik protesteer mee, mijn steun heb je, want eerst loopt de lotto niet lekker, en zijn wij een hoop funeuris kwijt, dan klaagt men jou aan dat je dingen doet met de arcadegames die niet kunnen?

En nu dit met de Funeuris???

Ik denk dat we eens een plannetje gaan smeden tegen eind juni ofzo, en BT eens te grazen gaan nemen dan, en hem eens een paar kilometer gaan laten zwemmen!!! Terwijl LW aan de kant staat toe te juichen. :biggrin::biggrin::biggrin:
 
Hahaha... nou die fun-euri's was je niet kwijt, het enige wat de lotto niet deed was winnaars aangeven, maar als die er waren keerde hij wel uit, alleen had niemand de goede cijfers, da's mijn probleem lekker niet.:biggrin:

Enneh.... als LW langs de kant komt kijken dan weet je toch wel dat die mee het water in trek, niet? :biggrin::biggrin:

 
Ja, ben ik lekker mee, moet allemaal niet gekker worden, eerst de spelletjes terug gezet naar max 20 op een avond, nu weer de funeuries weg. En dat allemaal om BT het ineens nodig vindt om eerlijk te worden, weet niet wat voor medicijnen hij tegenwoordig slikt, maar goed is het in ieder geval niet. Nog even en hij gaat ons vertellen dat hij 's zondags in zijn korte broek naar de kerk gaat.

Boets

 
niet in korte broek , maar op z'n knieen met klompen eromheen gebonden gevuld met gedroogde erwten

 
@ Luca, hahahahaha.

Btw het gaat echt niet goed met BT hoor, lees net op een ander board, dat hij eerst naar de kapper gaat en daarna wil hij op een vuilniswagen gaan werken. Maak mij nu toch echt zorgen om hem. Dit is echt onze tijger niet hoor.

Boets.

 
misschien eentje teveel op bij het biljarten

was hij dat met die tatoo ??

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nee ik was dat niet met die tattoo, maar het klopt wel wat Boets zegt, ik wil eerlijk worden, naar de kapper en op een vuilniswagen rijden en jij hebt ook deels gelijk want dat allemaal op mijn klompen en in de zomer op m'n slippers.:biggrin:

Alleen in de korte broek naar de kerk is er net nog niet bij. Met het biljarten gaat het wel goed, vanavond alweer gewonnen in 31 beurten dus ben er wel happy mee, maarja misschien heeft dat inderdaad wel een vreemde invloed op me.:eek::biggrin:

 
Nou grappig, integratie is bijna voltooid. Elk spelletje kost nu 5 Fun-euri om te spelen. Alleen is er nog geen optie om de Fun-euri te resetten dus dat komt nog wel en dan begint iedereen mooi met een gelijk aantal begin-euri en daar bovenop komt dan nog het aantal wat reeds verdient is met de reeds gemaakte posts in het verleden (excl. kletspraat).

In een later stadium (als ie uit is) ligt het nog in de bedoeling een en ander uit te breiden met een online "casino" en er komen binnenkort nog wat meer games bij, dan zal ook weer het aantal maal per dag opgeschroef worden.

Als dat eenmaal met die fun-euri doorgevoerd is, zal de beperking op het aantal te spelen games komen te vervallen.

 
Zo, na nog wat werkzaamheden zijn er ook een hele doos smileys bij gekomen en ook een Shoutbox aan de rechterzijde (onder de reklame).

Er moet nog een kleinigheid verandert worden aan de Fun-euri en aan de shoutbox maar dan kunnen we ook weer verder.:)

 
Zo, na nog wat werkzaamheden zijn er ook een hele doos smileys bij gekomen en ook een Shoutbox aan de rechterzijde (onder de reklame).
.:)


Goed bezig. ;)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan