Hirschmann wordt exclusieve Benelux importeur TRIAX

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.147
Waarderingsscore
568
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Hirschmann is met directe ingang Nederlandse TRIAX distributeur geworden. Vanaf 1 mei 2008 zal het de exclusieve TRIAX-importeur van de Benelux worden, wanneer het importeurschap van Nederland, Belgische en Luxemburgse markt verworven is.

Op dit moment is het Eindhovense Bombeeck ook distributeur van TRIAX-producten. Bombeeck is dit al vele jaren, maar vanaf vandaag zal Hirschmann naast Bombeeck de Nederlandse markt voor TRIAX vertegenwoordigen. Bombeeck kreeg twee weken geleden van TRIAX te horen dat Hirschmann vanaf eind oktober mededistributeur van TRIAX geworden was, en dat Bombeeck vanaf 1 mei 2008 het distributeurschap van TRIAX voor de Nederlandse markt zou kwijtraken. Leon Bombeeck van de gelijknamige Eindhovense firma heeft de redactie van TVSatellite inmiddels laten weten dat het bedrijf er alles aan zal doen om ook na 1 mei 2008 TRIAX in Nederland te blijven distribueren.

Hirschmann zal TRIAX in Nederland vertegenwoordigen op het gebied van satellietcomponenten, SMATV, CATV en headends. Opmerkelijk is het importeurschap van Hirschmann voor TRIAX-producten niet. In 2005 nam het Deense TRIAX de divisie Multimedia Electronics van Hirschmann in Duitsland over. Deze divisie inwikkelt en produceert componenten voor SMATV en CATV. De Nederlandse en Belgische vestiging van Hirschmann distribueert tot op de dag van vandaag deze componenten nog steeds op de Benelux markt. Hirschmann vindt het een logische stap dat nu ook de producten van TRIAX tot het aanbod van het bedrijf gaan behoren.

Hirschmann neemt in de Benelux een belangrijke rol in op het gebied van multimediale communicatie technologie. Met het toevoegen van TRIAX componenten aan het leveringsprogramma levert Hirschmann nu twee A-merken, te weten Hirschmann en Triax.

Tv-satellite

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan