Jump to content
Sign in to follow this  
Guest balak

voor echte beginners

Recommended Posts

Guest balak

oi ik denkdat ik zelf een echte nieuwe beginner ben in de sateliet wereld en wat ik soms lees is gewoon niet te volgen dus misschien een idee bij "beginners"ook een te veterlen bijv: hoe je twee koppen moet afstellen of wel drie lnbs

 

of iets met meer fotos want dat maakt voor beginners zoals voor mij denk ik iets meer duidelijk

 

en tja voor de rest is het een prima site waar je veel leest en ook reacties krijgt (ook al ben je een beginner) wat je toch hget gevoel geeft dat je er bij mag :D

Share this post


Link to post

Hoi Balak en welkom op Satellite Fun.

 

Om te beginnen alvast bedankt voor je complimenten betreffende ons forum.

Het klopt inderdaad dat het onze bedoeling is iedereen te helpen, zowel beginners als gevorderden. Wij zijn namelijk van mening dat de mensen die nu gevorderd of zelfs specialist zijn, vroeger ook als beginnern begonnen is. Iedereen heeft het moeten leren.

En naar google verwijzen kan iedereen en is wel wat erg gemakkelijk. Iedereen is bij ons even welkom, beginner of gevorderde, maakt niet uit.

 

Op Satnerds is Satellite Fun het oudste satelliet forum van Nederland dus er is natuurlijk wel al een boel te vinden.

 

Bedankt overigens voor je idee. Het is een beetje moeilijk om foto's te nemen van hoe je lnb's moet afstellen, maar er zijn wel postings waar het duidelijk staat uitgelegd. We zullen echter wel je tip onthouden en als de mogelijkheid zich voor doet een posting maken met foto's.

 

Verder hebben we onze "Handleidingen" sectie, waar ook veel dingen staan uitgelegd waaronder ook enkele met afbeeldingen.

 

Alvast veel plezier gewenst bij ons!


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.