Freeride Skiën en snowboarden voor tweede seizoen in spotlights

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.810
Waarderingsscore
1.018
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Eurosport en Nissan slaan opnieuw de handen ineen voor het wekelijkse tv-programma Freeride Spirit. Het succes van vorig jaar heeft ertoe geleid dat de freeride skiërs en snowboarders ook deze winter weer volop in de schijnwerpers staan.

Het programma Freeride Spirit volgt de freeriders gedurende de winter en verslaat ook het seizoen 2011 van de Freeride World Tour, een evenement waarvan Nissan in 2008 mede-oprichter was.

Freeride Spirit is een innovatief tv-programma van hoog redactioneel niveau dat in twintig wekelijkse afleveringen van 13 minuten lengte wordt uitgezonden, plus nog zeven specials van 26 minuten. Het programma is vanaf 19 oktober tot mei 2011 te zien op Eurosport (en in HD) en Eurosport 2. De uitzendingen zijn elke dinsdag tijdens primetime te zien. Freeride Spirit krijgt ook zijn eigen videogedeelte op Eurosports internetplatform, met daarop alle afleveringen, exclusieve content en een prijzenactie die deze maand van start gaat.

Uitdagend

‘We zijn erg blij dat we onze Nissan-sporters met Eurosport weer in de schijnwerpers kunnen zetten’, zegt Bruno Mattucci, Marketing Communication General Manager van Nissan Europe. ‘Freeride Spirit is een voorbeeld van Nissans uitdagende marketingactiviteiten en zorgt voor de content die onze doelgroep zoekt en die het merk Nissan nog meer met emotie en persoonlijkheid associeert. De kijkcijfers van het eerste jaar waren erg goed, en we kijken uit naar de komende zeven maanden van uitzendingen. Met Freeride Spirit en de Freeride World Tour blijft Nissan nadrukkelijk aanwezig in de wereld van freeriding.’

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan