Australian Open Live op Eurosport

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.774
Waarderingsscore
1.000
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Van maandag 17 tot en met zondag 30 januari zenden Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2 rechtstreeks de 99ste editie van de Australian Open uit. Met de Eurosport Player is het toernooi online te zien, vanaf zes verschillende banen.

Iedere nacht, ochtend en voormiddag serveert Eurosport (ook in high definition) dus toptennis de Europese huiskamers in. De tenniszender bij uitstek zendt het eerste Grand Slam toernooi van 2011 tot en met het allerlaatste matchpoint live uit. De mooiste partijen worden overdag herhaald.

Het door Mats Wilander en Annabel Croft - rechtstreeks vanuit Melbourne - gepresenteerde tennismagazine Game, Set & Mats biedt, aan het begin van iedere avond, boeiende sportieve achtergronden met interviews, wedstrijdanalyses en reportages. Voormalig topspeelster Barbara Schett verzorgt de interviews.

Op Eurosport 2 zijn de wedstrijden op de ándere banen live te zien. Samen zijn Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2 aldus goed voor bijna 220 uur live tennis. Het commentaar bij de wedstrijden op Eurosport wordt verzorgd door - onder meer - Kristie Boogert, Frank Balvers, Mariëtte Pakker, Marc de Hous en Carlo Wilmots. Eurosport 2 zendt uit in ‘t Engels.

De Australian Open is ook online te bekijken, met de Eurosport Player, de webservice waarmee liefhebbers vanachter hun PC kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2 en Eurosportnews én (regelmatig) naar sport die niet op TV te zien is. Zoals tijdens de Australian Open, want dan kijken tennisliefhebbers live naar de wedstrijden op zes banen tegelijk.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan