WK Snooker 2011 live op Eurosport!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Van zaterdag 16 april tot en met maandag 2 mei wordt het wereldkampioenschap snooker gespeeld, in het Crucible Theatre te Sheffield. Het evenement is van begin tot eind te zien op Eurosport en Eurosport 2. En online, met de Eurosport Player.

Met meer dan 195 uur aan live coverage is het de meest complete verslaggeving van een WK snooker ooit. Zelfs de wedstrijden op de tweede tafel zijn live te bekijken. Daar nog bovenop, zijn diverse partijen exclusief te volgen met de Eurosport Player. Met die Eurosport Player zijn ook alle wedstrijden terug te zien.

Het WK Snooker is het oudste (en belangrijkste) toernooi van het mondiale snooker. Het vindt plaats in het Crucible Theatre in Sheffield (Engeland) en duurt 17 dagen, waarmee het een van de langst durende sportevenementen in de sportwereld is. De Top 16 van de wereld plus 16 qualifiers, nemen het tegen elkaar op en verdelen meer dan één miljoen Britse ponden.

In 2010 werd de Australiër Neil Robertson wereldkampioen. Hij versloeg de Schot Graeme Dott in de finale en zal het dit jaar wederom op moeten nemen tegen grootheden als John Higgins en Ronnie O’Sullivan.

Het commentaar wordt verzorgd door Alex Lely, Reind Duut, Jan Ebbinge, Rudy Bauwens en Bjorn Haneveer.

 
Hoi Raszi16, welkom op Satellite Fun.

Het antwoord op jouw vraag stond al in het originele topic genoemd, namelijk Eurosport 1 en 2. Helaas niet meer van toepassing, want de laatste dag, 2 mei, is inmiddels voorbij. Wachten dus op de volgende wedstrijden die uitgezonden gaan worden.

 
Gaaf om te zien dat een qualifier (Trump) de finale bereikte met perfect spel.

Het bleek wel dat je concentratie vasthouden(en de spanning) voor de

ervaren Higgins uiteindelijk doorslaggevend was.

Wel een fraaie finale.

Multispeed

 
Inderdaad schitterend dat zo iemand doorbreekt. Jammer dat ik de finale gemist heb. Had Higgins graag weer eens zien spelen. Maar bedankt voor het aanvullende nieuws en de uitslag!;)

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan