Belangrijke Dreambox update Enigma2

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.823
Waarderingsscore
1.023
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Rechtstreeks van het officiële Dreambox forum!

Unfortunately, there has been a problem in all current software version of enigma2 which resulted in freezing boxes since last night. DMM just released updated drivers which can be installed using the update mechanism in enigma2. Please update your software!
Oftewel.... er blijkt een probleem te zijn in alle huidige softwareversies van Enigma2. Dit probleem leidt ertoe dat Dreamboxen sinds vannacht 1 mei tijdens het zappen kunnen freezen. Stilstaand beeld dus, vastlopen of melding van "software fout".

Aangezien het om drivers gaat is de kans groot dat dit zich ook bij alternatieve firmware zoals Pli, Nabilo etc. zich kan voordoen. Dus mocht men last krijgen van dit probleem met de Enigma2 ontvangers (waaronder ook Dreambox 7025) dan is het kijken voor een update.

 
Klopt, dit probleem deed zich o.a. voor bij de DM8000. Als je zapt gingen de eerste 3 á 4 kanalen probleemloos maar daarna bevroor het beeld, of eigenlijk de hele box. Op de dag van de arbeid wilde de dream niet meer werken :)

 
Dat lijkt me toch duidelijk aangegeven.

Kijken of er een update beschikbaar is voor je ontvanger.

Daarbij ga je eerst even kijken welke image je er in hebt.

Meestal kun je dat wel zien in een "info" gedeelte in het menu.

Daarna ga je naar de site van de betreffende imagebouwer en zoek je de download voor jouw type ontvanger op.

Overigens is er een grote kans dat je dit gewoon vanuit het menu van je ontvanger kunt doen waardoor je niet zelf de download hoeft op te zoeken.

Wil je een gedetailleerde uitleg, zul je eerst hier moeten laten weten welke image je er precies op hebt staan.

 
voor de azboxers .....enigma 2 is dreambox gericht en werkt slecht op de azbox,net ellende achter de rug.en de nieuweste sw voor de azbox weer terug gezet.gebruik wel JAup i.p.v AZup die werkt beter

 
Nee hoor werkt prima ... geeft hier op een testbox geen enkel probleem

 
Ik heb hier ook geen ernstige problemen mee, ik draai met de SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA met als source de RTI v.1.0

De Azbox heeft eigenlijk een bijna eigen source met de RTI, deze is helemaal herzien voor de Azbox setup.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan