Giro D'Italia ook live op Eurosport!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.810
Waarderingsscore
1.018
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Van zaterdag 7 tot en met zondag 29 mei doen Eurosport en Eurosport HD rechtstreeks verslag van de 94ste editie van de Giro d’Italia. Het commentaar bij de beelden komt van Danny Nelissen, Jeroen Blijlevens en Martijn Berkhout.

De Ronde van Italië wordt verreden over 21 etappes en start dit jaar met een ploegentijdrit in Turijn. Het parcours voorziet in veertig beklimmingen. Bij zeven ritten ligt de finish bergop. Slechts vier etappes zijn door de organisatie aangeduid als ‘vlak’… een Giro voor berggeiten dus. Laatste inspanning in 2011 is een individuele tijdrit van 32,8 kilometer in Milaan.

Eurosport en Eurosport HD zenden de Ronde van Italië live uit, met dagelijks vanaf ongeveer 14:00 uur rechtstreeks de finale van de rit van die dag. Tijdens die uitzendingen, die in totaal 43 uitzenduren beslaan, wordt eerst teruggeblikt op de inmiddels gereden kilometers, waarna verslag wordt gedaan van de vaak spannendste laatste fase van de rit.

De uitzendingen zijn ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Deze biedt sportliefhebbers vanachter hun PC toegang tot Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews, en regelmatig ook tot evenementen die niet op TV te zien zijn.

 
Waarom is de brt 8 tot 10 minuten eerder geinformeerd door de directie van de giro, dn eurodport?

 
Hoi Chrit, welkom op Satellite Fun.

Wat bedoel je met 8 tot 10 minuten eerder geinformeerd?

Als je op de tijd doelt dat het bericht hier geplaatst is kan ik daar kort over zijn. Wij krijgen de berichten rechtstreeks van Eurosport, deze worden echter niet altijd onmiddellijk door mij geplaatst.

Daarom kan er best verschil in zitten (soms minuten maar soms ook een paar dagen) tussen ontvangst van het persbericht en plaatsing ervan.

Of bedoelde je iets anders?

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan