darten

sat-ed

Addicted Member
Special Friend
Lid sinds
4 mei 2010
Berichten
1.405
Waarderingsscore
310
Punten
83
Locatie
grunn
"De dartstoernooien van PDC werden in de afgelopen tien jaar door RTL op het open net uitgezonden."

hier voor betalen is weer het andere uiterste maare 10 jaar geleden mocht dit soort dingen van mij al naar een apart kanaal.
of ik die kan ontvangen of niet boeit me niet maar ben WEER een leuke film mis gelopen door dit gedoe..
lijkt wel voetjebal!
zelfde elende!
dreigt er een leuke film op te komen die ik al opneem vanwege de ^%$@%# reclame dan gaat die weer de mist in door voetjebal/darts/ schoonduiken enz enz
en dan daarna ook nog ff een "na bespreking" en een "na bespreking" over de na bespreking...

rot toch op met je beneuzel ik wil die film zien!
 
Helemaal mee eens. Oke er moet ook sport zijn want er zijn heel veel sportliefhebbers. Maar sommige dingen, met name darten, wordt je mee dood gegooid.
Voetbal is nog een graadje erger, net zoals je zegt, voetbal, nabeschouwing, herhalingen/highlights, buitenlands voetbal, amateur voetbal, nabesprekingen, pffff.... om gek van te worden. Dat is de reden waarom ik al van jongs af aan een hekel had aan voetbal.
Als Pa aan de TV zat met name zondag en woensdag, kon je het vergeten, want als Studio Sport (in die tijd) en alle nabeschouwingen geweest waren, dan was er nog Duits voetbal en besprekingen op de ARD Sportschau tot laat.

Ik denk dat ze er v.w.b. Nederland geen goed aan doen om darten achter de betaalmuur te zetten, zal te weinig opleveren. Maar ik heb er echt geen moeite mee, wat mij betreft konden ze beter voetbal achter een betaalmuur doen.

Waar ik persoonlijk ook zo'n hekel aan heb en ook nog oneerlijk vind, is dat wij met z'n allen betalen voor de publieke omroep. Maar eerst moesten er al films van af "want het moest geen concurrentie worden voor de commerciële omroepen", hetgeen mijns inziens al onzin is. En nadien moest er nog meer af want het was teveel amusement. Waardoor er nu bijna alleen nog nieuws en kletsprogramma's aanwezig is en nauwelijks iets voor mensen die van leuke dingen en een film op zijn tijd houden.

Zo.... en nu eens kijken naar de boze gezichtjes van voetbalfans hier omdat wij vinden dat voetbal achter de betaalmuur mag. :cool:

Maarreh... als iemand vindt dat het goed is dat de Formule 1 achter de betaalmuur zit krijgt ie een ban. :biggrin: :biggrin: :biggrin:





Grapje ofcourse.;)
 
lol
ALLE sport op APARTE kanalen zodat ik me nergens aan hoef te storen!
betaal muur of niet maakt me niet zoveel meer uit
vrouwen mud worstelen zit al achter een betaal muur(tje)
 
ALLE sport op APARTE kanalen zodat ik me nergens aan hoef te storen!

Dit wordt moeilijk @sat-ed omdat jij en ik niet mogen gaan bepalen hoe andere moeten kijken naar hun favoriete sport. En dit kan ook nog eens een hele lange discussie worden omdat de ontwikkeling in de media mee golven allemaal afhankelijk van de populariteit van een sport. :)

Als morgen de amateursport op de publieke omroepen is te zien en het wordt populair dan springt vroeg of laat de commercie er wil op in.

Ga eens kijken naar Eurosport om te zien hoe vaak dat wordt onderbroken door reclame, daar wordt je helemaal dol van. Gaat de zender achter een betaal muur dan kan het zomaar zijn dat Eurosport volgend jaar niet meer bestaat.

Vergeet ook niet dat wij als consument dan dubbel gaan betalen voor bepaalde sporten want aan de sponsering betalen wij ook mee en dan moet je nog eens extra gaan betalen omdat het achter een betaalmuur komt en je er nooit naar kan kijken?

Set de prijzen eens op een rijtje wat de maandelijkse kosten zijn als je gebruik wil maken van betaalde diensten zoals Netflix, Amazone, Videoland, Discovery, Disney, Pathe Thuis, Apple TV, etc.

Ik mag ook graag een goede film zien maar, alles wordt eindeloos herhaald en alles is bijna al een keer verfilmd. Misschien heeft het met mijn leeftijd te maken maar bij te veel geweld zap ik ook meteen weg.
 
Ik vind de tv helemaal niks.
Alle rtl zenders zijn nagenoeg gelijk van zooi.
Wat wordt je er beter van als Marko of wie dan ook iets gedaan heeft waar bijna heel Nederland een mening over heeft.
Soms is het niet eens gebeurt.
Mijn vrouw is er bijna niet voor weg te slaan gtst weer verl. op je huis enz.enz.pff...........
1 of 2 nouw 3 keer dan maar toch niet zovaak als het nu is.
En als er een leuke vrouw de krant leest tussen uitkleden en douchen mag dat niet. NATuur.
 
Televisie is nu eenmaal een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Vroeger met één zender ging je nog buiten spelen en speelde het goede tijden slechte tijden idee zich in het real live af.

Zou ik zender coördinator zijn bij de NPO dan zou ik als Rutte met zijn Corona update begint na 1 minuut overschakelen naar een lang reclame blok. Zo kan Rutte het zelf ervaren hoe het er bij de commerciële zenders aan toe gaat.
 
Nou daar zeg je wat Parabolica reclame.
Zit je naar iets te kijken op youtube komen er soms wel 3 reclame blokken voorbij.
 
Ik stoor mezelf al tijden aan de reclames en die voor/tussen en nabeschouwingen.

Het neemt in mijn ogen gewoon veel te veel tijd in beslag, en het lijkt mij stug dat er mensen zijn die op deze manier nog graag tv kijken?

Het is veel te gek op dit moment, ook de herhalingen van diverse programma's.
 
Herhalingen, spreek me er niet over. Want ze herhalen hier alles wat liefst nog geen jaar geleden al geweest is.

Met de Kerstdagen was er zo goed als niets fatsoenlijks op die TV. Alleen RTL8 had wat films. Als je dan gaat kijken naar RTL+ en SAT1 die hadden zowat de hele dag door films.
Oke waren natuurlijk ook oudere films, maar ook diverse films van jaren geleden. Dat is tenminste IETS en stukken beter dan de hele avond alleen maar een haardvuur met muziek uit te zenden zoals SBS6. Leuk voor mensen onder het kerstdiner met dat en muziek als achtergrond, maar dan kun je ook de (internet)radio op zetten.
Zat mensen in dit land die alleen zitten en dus iets anders nodig hebben. En dan hoeft het ook weer niet de zoveelste keer "home alone" of "die hard" te zijn, we kunnen ook verder terug in de tijd voor leuke films. Denk maar eens aan Laurel en Hardy, Caspar, Aliens in the Attic, City of Ember, The Librarian en er is nog zoooo veel meer wat al wat ouder is en gerust uitgezonden kon worden.
Nee niks. En dan is de Kerst voorbij en hups komt Veronica opeens met een avond gevuld met de hele Men in Black serie. Waarom niet 2 dagen eerder op SBS6 toen die alleen een haardvuur hadden? Is immers van dezelfde eigenaar.

Kortom, het lijkt er op alsof de zender programmeurs een geheugen hebben van slechts 1 of max. 2 jaar. En niet meer weten wat er nog meer geweest is voor die tijd wat ook tot de mogelijkheden behoort.
 
het lijkt er op alsof de zender programmeurs een geheugen hebben van slechts 1 of max. 2 jaar.
zitten ze langer op die plek dan?
men wil vernieuwen dat is een ander woord voor nadenken
proberen ambtenaren ook maar daar krijgen ze alleen maar koppijn van en verder gebeurt er niets zinnigs.
Ik stoor mezelf al tijden aan de reclames
neem alles op en dan door zappen
Zit je naar iets te kijken op youtube komen er soms wel 3 reclame blokken voorbij.
adblokker er op probleem opgelost
Mijn vrouw is er bijna niet voor weg te slaan gtst weer verl. op je huis enz.enz.pff...........
man cave 2e tv!
of tv in de keuken plaatsen
weetje trouwens waarom een vrouw goed is in dammen?
het dam bord lijkt op de keukenvloer
Vergeet ook niet dat wij als consument dan dubbel gaan betalen voor bepaalde sporten
ik hoef helemaal geen sport op tv te zien

en waarom kunnen films wel achter een betaal muur en sport niet?
dan ben je ook van de reclame af
voorbeeld
een zender met algemeen wat er op dat moment speelt en daarnaast aparte kanalen voor verschillende sporten
neem aan dat de elfstedentocht niet tegelijk is met zwemmen in natuurwateren
Zat mensen in dit land die alleen zitten en dus iets anders nodig hebben. En dan hoeft het ook weer niet de zoveelste keer "home alone" of "die hard" te zijn
denk dat die films vrij van huur zijn ondertussen
maar je hebt gelijk dat er mensen zijn die zeker in deze tijd met die dagen vertier moeten hebben
en dan is er geen hol op die tv en dan hebben ze geen keus om tijdens 2e kerstdag over de greppel te gaan en knallers te kopen en die op oudjaarsdag eens lekker af te steken
ja toch?
:ROFLMAO:
 
Ook al houdt niet iedereen van sport, het trekt wel kijkers aan en is het dus van belang om aandacht te besteden aan die sport zeker als die niet op andere zenders volledig aanbod komen en het werkt ook een beetje volgens het principe van 'eerlijk zullen wij alles delen'.

Iets wat iedereen dus opvalt is dat veel (oude) films regelmatig herhaald worden en dat is niet alleen in Nederland.

Vroeger kon een aanbieder naast een nieuwe film een pakket met meerdere films kopen tegen een redelijke prijs. Die (oude) films kan men dat oeverloos blijven herhalen. De reclame om die films heen die bijna niks meer kosten, gaat natuurlijk naar de overige (salaris)kosten. Zou RTL maar 2 kanalen hebben dan kan je niet de totale reclame opbrengsten over die 2 kanalen verspreiden want dan is het hoofdzakelijk reclame met een stukje programmering er tussen door en dan kijkt er niemand meer.

En als je commercieel bezig bent dan wil je dus maximale reclame opbrengsten hebben en het liefst over zoveel mogelijk zenders die qua programmering bijna niks kosten. RTL heeft 4 zenders en eigenlijk zijn maar er maar 2 interessant, RTL 4 en RTL 7. En die 2 krijgen dus de aandacht qua programmering voor een zo breed mogelijke doelgroep. En sommige vinden het maar niks maar helaas, je kan het niemand 100% naar de zin maken en zal je je dus af en toe je met andere dingen moeten gaan vermaken.
 
zeker als die niet op andere zenders volledig aanbod komen en het werkt ook een beetje volgens het principe van 'eerlijk zullen wij alles delen'.
Leg mij dan eens uit waarom er geen biljarten wordt uitgezonden? Er zijn zat wedstrijden driebanden of kader. Dat werd nu pas, bij gebrek aan iets anders en als proef, kort bij Ziggo uitgezonden. Zie je nooit op NPO en ook nergens anders.

Het herhalen van oude films is met name met Kerst, voor de rest zie je niet zo veel films. Dat het oude zijn is vrij logisch, maar er is geen afwisseling, het zijn bijna altijd dezelfde oude films, ook door het jaar dus, terwijl er zoveel meer oude films zijn. En dat is misschien niet alleen in Nederland. Maar in elk geval heeft Duitsland er echt veel en veel meer variatie in.
Nadeel is dat ik niet graag naar Duits kijk.
Het zal zeker ook een kostenplaatje zijn, maar nog oudere films zijn dan nog goedkoper. En waar zie je bijv. nog Laurel en Hardy of iets wat ik noemde?

Het gaat mij nog niet eens zozeer om de commerciële zenders daarbij, maar om de publieke omroep waar wij allemaal aan meebetalen.
 
@Black Tiger aangezien we toch als oudere kijkers weg gezet worden ben ik voor om meer films op de oude l*le tv uit te zenden

meer of minder (ahum) films optv???
 
De films van tegenwoordig heb ik in de vorige eeuw al meerdere malen gekeken. :biggrin:

Het is alleen jammer dat er steeds meer van die betaalstreamers komen zoals Netflix e.d.
Kodi is gelukkig buiten RD nog gratis.

@sat-ed, ik ga even niet liggen quoten, maar opnemen doe ik bijna nooit, want zoveel tv kijk ik toch niet.
Ruzie maken wie welke tv krijgt is hier het probleem niet, beneden hangt er een 65", en als die bezet is dan kijk ik via mijn 40" computerscherm...

Boven op de slaapkamers staan nog een 55" en een 40" , en de tv die in de zomer in de mancave hangt staat nu even lekker warm binnen.

Dan nog maar 3 ziggo recorders, androidboxjes enz...

Alleen de finale darten gisteren, pffttt......
 
we kijken hier toch wel veel tv maar heb een schurft aan reclame vandaar de opnames
heb hier 2 tv's in huis aangesloten en boven wordt eigenlijk niet gebruikt.
wel veel andere schermen
waaronder veel mobiel
het liefst zit ik in mijn werkplaats achter een ouderwetse normale tower pc met dubbele schermen beetje te prutsen en uitzoeken.
een beetje mijn "mancave" binnen alleen wordt dit ook veel gebruikt door de rest van het gezin aangezien ik geen vaste pc in de kamer wil.
de andere "mancave" staat verder op het terrein
swinters garage voor de auto's en dat ding op mijn avatar
zomers mijn hobby hokje..
 
Leg mij dan eens uit waarom er geen biljarten wordt uitgezonden?

Volgens mij zit het biljarten nu bij Eurosport @Black Tiger. Toen een Nederlander vorig jaar WK kampioen 3 banden werd was er amper aandacht voor die man in het nieuws. :(

Aan de commerciële zenders betalen wij ook aan mee. Op vrijwel elk merkproduct zit een percentage voor het maken van reclame het zij in leesbladen of TV en radio. Een bekende grutter besteed al zo'n 78 miljoen Euro per jaar aan reclame en de wat kleinere wat minder maar altijd nog aanzienlijke bedragen.

Laurel en Hardy daar zou je best wel wat van kunnen uitzenden maar ik denk dat de doelgroep niet bij de NPO zenders zit en ook niet bij de commerciële zenders maar op bijvoorbeeld de zender ONS zouden zij het prima kunnen doen.

Sommige jongere hebben bepaalde oude films misschien nog nooit gezien terwijl wij ze al 6 x gezien hebben maar die kijken toch niet naar de publieke zenders. Toen ik jong was vond ik die films die mijn ouders leuk vonden ook niet interessant en wilde ik ook wat anders zien dan die musicals en die te lieve films. En de nieuwe films werden flink wilder met meer geweld en daar was de oudere generatie van toen ook niet van gediend.

Vroeger was sport het bezit van het volk maar nu is het volk het bezit van de commercie. :)
Kunnen jullie mij nog volgen.? :biggrin2:
 
Volgens mij zit het biljarten nu bij Eurosport
Snooker ja, maar driebanden of zeker kader niet of nauwelijks. Maar dat is ook een buitenlandse zender, daar hadden we het niet over.
Overigens is die aandacht voor Dick Jaspers er nog steeds niet, ondanks dat hij vorig jaar (2021 dus) voor de 5de keer wereldkampioen werd.

Natuurlijk betalen we aan reclame ook mee, elke fabrikant geeft daar geld aan uit en dat wordt in de prijs verwerkt. Maar de publieke omroep heeft zowel reclame alsook belastinggeld, dus feitelijk dubbel. Dat moet een afspiegeling zijn van het hele land en geven wat het hele land leuk vindt en dat gebeurt niet.

Jongeren kijken niet naar de publieke zenders omdat daar gewoonweg niets op te zien is wat hun interesseert. Ook weer een reden dat verandering noodzakelijk is. Want ook jongeren kijken liever zonder reclame, of met reclame tussen 2 programma's in plaats dat die onderbroken worden door reclame.
En ja ik kan je nog wel volgen met die commercie. :)

ben ik voor om meer films op de oude l*le tv uit te zenden
Goed plan. Ik kijk al zo nu en dan naar ONS met bijv. The Saint en On the buses. Pas ook nog een leuke film gezien, dacht ik van eindelijk toch eens een leuke film? Welke zender is dat eigenlijk? Want ik dacht een van de NPO zenders. Maar nee, dat bleek ook ONS te zijn, had mijn vrouw toevallig gevonden.
Dat is natuurlijk ook niet alles, maar de publieke omroep is bijna alleen nog een praatprogramma met nieuwsonderbrekingen geworden.
 
ONS is zeker een leuke
spike en dave komen veel oudere afleveringen op van topgear met hammond clarcson en may
 
Ja precies. Heb zelf ook al een aantal van die Topgear afleveringen bekeken. Was toch een echt apart programma. Normaliter boeit me zo'n auto programma niet echt. Maar dat werd echt leuk gebracht. Proberen ze nu ook nog wel als het komt, maar is toch niet meer hetzelfde.
 
Zelfs hier in dit topic stikt het van de herhalingen (quotes) 🙈
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan