Alweer CORONA

Status
Niet open voor verdere reacties.
boodchappen worden daar ook gedaan door nederlanders zonder qr
Wat dacht je van Belgen en Duitsers die hier (nog steeds) boodschappen komen doen en ook kwamen doen toen het daar erger was en hier minder? Dat werkt twee kanten uit.
dat bedoel ik dus
woon zeer dicht bij de duitse greppel en toen duitsland nederland als risico gebied zag de 1e x werden nederlandse auto's tegen gehouden en meeste terug gestuurd
auto met witte plaat kon beide kanten door rijden euh... hoedan
had een oplossing maar niemand wou dat doen.
iedereen die met een witte plaat deze kant op kwam, aanhouden, minimaal 400 aftikken per direct! en terug die hap!
 
10% van de Nederlandse bevolking onderkend de gevaren of het bestaan van het Corona virus terwijl ik geen stap meer buiten de deur zet omdat in mijn stad er een explosie is van besmettingen door de Omikron variant.
Ik was zondag even in de winkel met mijn vrouw gelukkig was het niet druk.
Zeker 5 personen zonder mond kapje en niemand die ze er op aan sprak.
We zijn gauw wegge gaan.
 
Ik denk je mijn reactie verkeerd gelezen en begrepen hebt @Black Tiger. :)
De reactie was goed, maar ik heb de verkeerde quote gebruikt, die was voor Dr.Z bedoeld. Want hij noemt het een virusje en zei eerder wel dat het gevaarlijk was maar ook weer dat ie niet wilde bagatelliseren. Niet bagatelliseren en virusje past niet bij elkaar, dat wilde ik duidelijk maken.

iedereen die met een witte plaat deze kant op kwam, aanhouden, minimaal 400 aftikken per direct! en terug die hap!
Geen slecht idee. Er is ook een korte tijd geweest dat Nederlanders de grens niet over mochten behalve doorreizen en bij uitzondering, toen is er ook enige tijd vliegende controle geweest aan de Duitse grens. Maar Nederland laat maar alles in en uitlopen (en vliegen) de hele tijd.

Allen.
Anyway, als Dr. Z nog kan reageren dan kan dat nog maar mijn besluit om het topic te sluiten staat vast. Meningen over en weer zijn bekend, we kunnen elkaar ook niet meer verder overtuigen en wat het restant betreft kunnen we het beste 't gewoon met elkaar eens zijn dat we het daarover oneens zullen blijven. Moet ook kunnen, niks mis mee.
 
er op aanspreken mag niet meer.
krijg je een grote waffel
ik spreek ze niet meer aan omdat ik een nog groter waffel heb en das nie goe... ;)
 
The High Way!

ben met je eens dat we het oneens kunnen zijn @Black Tiger
zoek mekaar op in de kroeg over pak um beet 5,6,... 10 jaar drink een pot bier (of koffie/fris) geef mekaar een klap op de schouder en zeg tegen elkaar,
mooie tijd maar moeten we maar niet weer doen!
 
mijn besluit om het topic te sluiten staat vast.

Lijkt mij een goed idee want alles wat er over Corona te zeggen viel is gezegd en wij moeten elkaar niet constant tegen de haren in gaan strijken door meningsverschillen. We gaan pas weer discussiëren over de natuur als de Rijn richting Duitsland gaat stromen i.p.v. naar de Noordzee.
 
Laatst bewerkt:
Cool, ik ben een wappie :tong:

Vanaf donderdag kom je in Duitsland als ongevaccineerde negens meer in. 2G+ dus.. Regels en boetes zijn zeer streng en hoog....
 
Cool, ik ben een wappie :tong:
Dat zijn jouw woorden niet de mijne. Wat mij betreft ben je een kritisch persoon met een andere mening en dat is in mijn optiek geen wappie.

Deutschland weer strenger, maar oke. Dan gaat ie bij deze op slot. Is toch een interessante discussie geweest met vele en ook interessante zienswijzen.
Wat mij betreft dus ook een geslaagde discussie. Maar heeft nu wel lang genoeg geduurd.
:closed:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan