Deurbel met camera

rolsatt

New Member
Lid sinds
17 sep 2021
Berichten
22
Waarderingsscore
11
Punten
3
Locatie
Papenrecht
Hallo luitjes,:@

Wie heeft ervaring met de deurbel + camera.
Gaarne met stroom aansluiting en of zo veilig mogelijk.
Ook hackers buiten sluiten?
gr
rolsatt:unsure:
 
Welk merk is het?
Ik heb een ring dat was heel simpel.
Alleen je moet een abo nemen van een x bedrag per maand wil je alles op je telefoon kunnen zien.
 
Gaarne met stroom aansluiting en of zo veilig mogelijk.
Dan moet je gaan kijken naar je budget, want beiden doen is een beetje lastig of ja, dan kan het best duur worden.

Wij hebben hier zo'n deurbel van de Action hangen sinds een dikke week, die was in de aanbieding voor 24,95 maar is nu terug op oude prijs. Dacht 29,95 kan ook 37 euro zijn.
Dat ding heeft een hartstikke mooi beeld en werkt op stroom, dus dat is wel een voordeel en dat is dus naar wens.

Qua veiligheid kan het ook goed zijn, zolang je de Onvif niet aan zet. Doe je dat wel, dan zul je ook het wachtwoord daarvan moeten wijzigen.
Nadeel is dat het via een app gaat. Die is echter wel gratis, geen abo voor nodig en je kunt er ook een extra gong (bel) aan koppelen en ook ip camera's, weet alleen niet 100% zeker of die ook van hetzelfde merk moeten zijn.

Nadeel: Het is China (zoals zoveel van dat spul) en het is een app, dus tja... via de app kun je altijd kijken ook buitenshuis zonder poort forwarding.

Ander spul wat ook op stroom werkt, zit je al snel boven de 120 euro.

Heb je al een deurbel of ben je nog op zoek?
 
Ik heb een PTZ camera in het midden boven de garage deur hangen. Deze bekijkt de hele carport en als er iemand richting de voordeur loopt krijg ik een melding en snapshot. Helaas in sd format Het gebied vanaf melding is in te stellen zodat passanten niet "gezien" worden .
Heb op de deurpost wel ern sticker geplakt security camera's

Op een oude ipad 1 heb ik de app icsee en XMeye geinstalleerd en kan zo het camerabeeld 24u/7 zien . Zodra ik een melding op iphone/ipad krijg kan ik op de tablet zien wie er aan komt.
Moest me wel aanmelden maar heb geen abo genomen om de beelden op een cloud op te slaan dat kan via een sd card en kan in de app bekeken worden

Maar dat is identiek aan de action app.

Dit vind ik een voordeel t.o.v een smart deurbel. Voordat je de app geopend hebt en de deurbel aantikt is de persoon alweer vertrokken.

carport.jpg



snapshot.jpg
 
Dit vind ik een voordeel t.o.v een smart deurbel. Voordat je de app geopend hebt en de deurbel aantikt is de persoon alweer vertrokken.
Dit is dus geen voordeel t.o.v. de Action deurbel. Want daarmee kun je dit ook. Je kunt namelijk Onvif aan zetten en dan ook continue kijken wat er gebeurd via een camera app. Ik gebruik voor mijn camera's de Net Eye camera app van Android en daar kun je prima op kijken.
Maar dat werkt met meerdere apps die Onvif ondersteuning hebben.

Het fijne van een deurbel vind ik dat die met aanbellen een registratie maakt op de SD kaart. Als je dan niet thuis ben en zelfs misschien die bel gemist hebt, krijg je wel een melding en zie je een foto van degene die aan je deur gebeld heeft.

Voordeel van een camera (afhankelijk van waar die bel hangt) is dat je over het algemeen wat verder kunt kijken en afhankelijk van het type/prijs dat de beeldkwaliteit misschien duidelijker is van iets verder af. Maar dan moet je wel kijken op het moment dat er iemand is, of ook ergens opnemen.
De kwaliteit op deze foto is niet van het beste. Maar als het maar duidelijk is wie het was is het sowieso handig.
 
Ik heb hier een Caliber. Lekker makkelijk soort van Nederlands product.
Geen maandbedrag wel een SD kaartje erin hiermee kan je in de app terug kijken.
 
Zit er op die action deurbel een beweging sensor en krijg je een waarschuwing voordat men bij de deur is.

(Action heeft ook een camera voor 26.95€)

Mijn camera heeft dat wel en komt er iemand in mijn gedefinieerde area dan krijg ik een melding en bij behorend snapsot op de ipad/ophone en zelfs op de Iwatch voordat hij of zij aan de deur staat.
 
Geen maandbedrag wel een SD kaartje erin hiermee kan je in de app terug kijken.
..en heb je al 500.000 opnames van een overijverige spin die aan het bouwen was? :ROFLMAO:
 
Zit er op die action deurbel een beweging sensor en krijg je een waarschuwing voordat men bij de deur is.
Ja er zit een bewegingssensor op. Die heb ik echter niet aan staan. Je kunt die in 3 gevoeligheden instellen. Maar ik heb geen zin om elke keer een piepje op m'n telefoon te krijgen als er iemand langs de deur loopt. Had hem eerst kort aan op middelmatig en toen kreeg ik zelfs notificaties als er een auto over straat reed of een kat langs mijn auto liep.
Dus ja die zit er wel in, maar ik heb hem niet actief staan.
Action verkoopt inderdaad ook camera's en ook lampen die je met die app kunt bedienen.

Een camera kan natuurlijk soms ook andere zaken. Maar deze deurbel komt er aardig dicht in de buurt.
Op de Action deurbel zit ook zo'n activiteits gebied wat kunt instellen. Dat werkt alleen als je "bewegingsdetectie alarmschakelaar" en dan "activiteitenregio" aan zet, dan kun je ook de gevoeligheid instellen.
Zo'n melding met snapshot krijg je bij mijn weten met de deurbel dan ook als de bewegingsdetector aan staat. Maar omdat ik niet zo'n fijn stuk oprit heb zoals jij, heb ik dat uitgezet anders blijft ie bezig met dingen sturen. :)
Die meldingen stuurt hij dan naar de app. Als je die app ook op je ipad en iphone zou zetten zou je dat daar ook krijgen. Dus bijna hetzelfde als de camera maar niet helemaal.
Ik weet niet hoe zo'n melding naar een iWatch gestuurd kan worden of door jouw camera gestuurd wordt. Maar vermoedelijk kan deze deurbel dat dan niet. Maar voor wat ie wel kan is ie heel uitgebreid.
En je hebt maar 1 deurbel nodig, niet een deurbel en een aparte camera. Maar voor mensen die wat slechter ter been zijn is de combinatie misschien in bepaalde gevallen een betere optie.
 
De meldingen op de Iwatch bv een Whatsappje worden door de Iphone doorgesluisd. Het is een domme slaaf. Maar wel handig als je bv in de tuin zit en je iphone ergens binnen. Ik ben niet zo iemand waar de iphone permanent aan je hand vastgeplakt zit.
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan